Kako bizarno: 'Dečko mi je lagao da je 10 godina mlađi'

canva, JoomBoos
Jenny je godinu dana živjela u uvjerenju da je njezin dečko stariji od nje 12 god, a ispostavilo se da je brojka puno veća...
Vidi originalni članak

Cosmopolitan je objavio poprilično neobičnu i pomalo bizarnu ispovijest 23-godišnje Jenny koja je sasvim slučajno nakon dugo vremena saznala pravu istinu o godini rođenja svog dečka Roberta.

"Upoznali smo se jedne subote u baru. Meni su bile 23 godine i studirala sam biologiju na Sveučilištu prirodnih znanosti te živjela u studentskom domu. Izašla sam s cimericom van u bar blizu studentskog doma i sat vremena nakon što smo sjele, prišao mi je atraktivan muškarac u (prema mojoj procjeni) kasnim tridesetim godinama.

via GIPHY

Vrlo brzo me pitao za broj moba na što sam mu ja odgovorila ‘Nisam li malo premlada za tebe?’-bila sam uvjerena da je razlika u godinama među nama otprilike deset godina. ,,A koliko bi ti meni dala godina mlada damo?”- upitao me. ,,Barem 35!”- odgovorila sam, a on je samo potvrdio riječima ,,Svaka čast, imaš oko sokolovo.

Nakon toga sam se samo slatko nasmijala i dala mu broj. I tako je počela naša priča.

via GIPHY

Nastavili smo se viđati sve češće, a u roku nekoliko tjedana i prohodali. Sve je u principu bilo u redu, osim činjenice da uopće nije bio aktivan na društvenim mrežama niti bilo kada išta objavljivao. Također, upoznala sam vrlo malo njegovih prijatelja (samo one koji su više bili moji vršnjaci nego njegovi). Znao bi se opravdavati kako se ne voli družiti s ljudima svojih godina jer su svi u braku i jedino o čemu znaju pričati su njihova djeca. U svemu je nekako bio poprilično tajanstven, ali s obzirom na to da mi nije davao povoda da pomislim kako me vara ili nešto mulja iza leđa, nisam ni previše sumnjala u njega.

Trenutak kada sam shvatila cijelu tu tajnovitost oko njega se dogodio jedne večeri kada smo se kasno vraćali kući i zaustavila nas je prometna policija. Tražili su od nas da oboje izađemo iz auta i kako je policajac pogledao i moju osobnu iskaznicu, pitao me: ,"To vam je otac?”", a ja sam ga u šoku pogledala i pomalo uvrijeđeno pitala: ,"Kako to mislite?" Na to mi je on odgovorio da 22 godine razlike i nisu malo...

via GIPHY

Bila sam u apsolutnom šoku. Imala sam osjećaj kao da me netko opalio nečim željeznim po glavi. U sekundi sam zbrojila dva i dva i shvatila da zapravo nikada nisam vidjela neki službeni Robertov dokument u kojem bih mogla provjeriti koliko stvarno ima godina.

Nakon neugodnosti s policajcima i napisane kazne za prebrzu vožnju, tu smo se večer posvađali kao nikada. Bila sam toliko ljuta, prvenstveno na sebe jer nisam opreznije ušla u cijelu tu priču s njim.

via GIPHY

Osjećala sam se ljuto i prevareno u isto vrijeme, a kada su se emocije smirile sam jednostavno prekinula tu vezu i nastavila sa životom.

Još bih preko razlike u godinama mogla prijeći, ali preko laži nikada. Tko vas slaže jednom, slagati će vas opet. Bilo u malim ili velikim stvarima. I zato nemojte nasjedati na ovakve stvari, nikada..."

 

UKLJUČI SE NA PREMIJERU NOVOG JOOMBOOS CRTIĆA - EKSKURZIJA U KARANTENI!

Posjeti joomboos.24sata.hr