Kako kupiti savršeni grudnjak?

Pinterest
Jesi li znala da čak 85% žena nosi pogrešan broj grudnjaka? Mi ti donosimo nekoliko savjeta koji će ti pomoći izabrati savršen grudnjak za tebe.
Vidi originalni članak

Kako piše Seventeen, sve počinje mjerenjem.

1. Mjerenje.

Za pravu veličinu izmjeri najuži dio prsnog koša. Najčešća pogreška koja se događa pri izboru grudnjaka jest – prevelika veličina grudnjaka i premale košarice. Pri mjerenju pripazi na to da krojački metar ne bude opušten i da zadrži istu liniju naprijed i straga. Veličine grudnjaka razlikuju se po 5 cm pa ako si, primjerice, izmjerila 83 cm, tvoja je veličina 85.

2. Izmjeri opseg grudi.

Mjeri opseg u ravnini bradavica ponovno pazeći da krojački metar zadržava istu liniju sprijeda i straga.

via GIPHY

3. Sada imaš dvije mjere.

Opseg prsnog koša i opseg grudi pa izračunaj njihovu razliku i pogledaj koja bi ti košarica trebala odgovarati prema tablici. Primjerice, ako imaš opseg grudi 90, a opseg grudnog koša 75, razlika je 15, i trebala bi uzeti košaricu B.

4. Velike grudi.

Ukoliko si sretnica s većim grudima savjetujemo da podigneš ruke visoko u zrak ukoliko misliš da si pronašla odgovarajući grudnjak. Ako sve ostane na svom mjestu bez ispadanja ili prelijevanja preko ruba grudnjaka – odabrala si pravi.

via GIPHY

5. Prevelik broj.

Ako se grudnjak na leđima podiže prema gore, a košarice padaju prema dolje, najvjerojatnije je riječ o prevelikoj veličini grudnjaka.

6. Isprobavanje.

Prilikom isprobavanja grudnjaka trebaš se nagnuti prema naprijed kako bi grudi bolje sjele u košarice, a da bi vidjela stišće li grudnjak dovoljno, potrebno je dignuti ruke. Donji rub košarice trebao bi se držati usko uz tijelo, tako da ne klizi.

via GIPHY

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Posjeti joomboos.24sata.hr