Kako tvoj život izgleda kad si ‘švorc’?

A kako tvoj život izgleda u očima tvog BFF-a? Svima nam se barem jednom dogodilo da smo mjesečni džeparac potrošili u rekordnom roku na nepotrebne gluposti pa smo se ostatak mjeseca morali ponašati mrvicu štedljivije.
Vidi originalni članak

Ipak, velika je razlika između onoga što naš BFF misli da znači štedljivije i ono što zapravo je.

1. Nemamo što za jesti.

Upravo tako! U tim danima smo spremni živjeti od sunčeve svjetlosti. Jedemo isključivo mrvice kruha koje su ostale od prekjučer i molimo Boga da će kebab pasti s neba.

via GIPHY

2. Biramo između ručka i izlaska.

Odbijamo svaku priliku za provod gdje bi se mogla potrošiti koja kuna više i nikada nismo sigurni jeli pametnije uložiti u popodnevnu kavu ili konzervu tune.

via GIPHY

3. Prosimo na uglu.

Prikupimo svu staru odjeću koja nam je preostala od staraca, namažemo facu ugljenom i pozicioniramo se na uglu neke prometne ulice. Kada kriza stisne, nema druge nego isprositi koju kunu.

via GIPHY

4. Sviramo na ulici.

Bez obzira jesmo li talentirani ili nismo. Zasvirat ćemo pokoji pjesmuljak na javnom mjestu i prikupiti koju kunu za pecivo.

via GIPHY

5. Žicamo starce veći džeparac.

Okej, ovo je jedino što zapravo radimo. I naravno uvijek prodajemo istu priču kako ćemo im vratiti kad zaradimo i kako se više neće ponoviti. Lol.

via GIPHY

A sada za ozbiljno! Ništa od ovih situacija se zapravo ne događa. Kada kažemo da smo švorc, to samo znači da ne možemo s frendovima okrenuti nekoliko poštenih tura cuge ili otići u shopping. Ipak, i dalje jedemo i živimo normalno tako da neće doći do smrti radi pothranjenosti. I ofc da ne sviramo na ulici. Otkud nam lova za instrumente?

Pogledajte spot Stoke i LayZ-a! 
 

Posjeti joomboos.24sata.hr