Kakvu ljubav trebaš s obzirom na tvoj horoskopski znak?

pexels
Tvoj horoskopski znak ti može otkriti ne samo sve male tajne tvoje osobnosti, već i tvoja očekivanja od veze, partnera i ljubavi.
Vidi originalni članak

Donosimo ti analizu tvog malog ljubavnog svemira, svega onoga što očekuješ od ljubavi te kakva osoba bi bila savršena za tebe s obzirom na tvoj horoskopski znak.

Ovan 

Kao znak vatre, stalno si u potrazi za nekim tko odgovara tvom dinamičnom i natjecateljskom duhu. Očekuješ nekoga u životu tko će slaviti tvoju natjecateljsku prirodu i gurati te da nastaviš tražiti više od života i ostvarivati svoje ciljeve i snove. Ovnovi su općenito skloni partnerima koji su samostalni i ne treba se mnogo brinuti o njima, a koji mogu podnijeti sve emocionalne oscilacije i promjene raspoloženja koje su svojstvene Ovnovima.

Bik 

Kao znak Zemlje, voliš biti siguran/a da te tvoj partner obožava i da će te sigurno štiti cijelim svojim bićem. Posebno te vesele mala slatka iznenađenja poput kuhanja fine večere uz romantičnu glazbu u pozadini.

Blizanci 

Zračni znak koji ima magičnu sposobnost prelaska iz razgovora u razgovor s velikom dozom duhovitosti. Jednake socijalne vještine očekuje i od svog partnera koji bi mogao zadovoljiti znatiželjnu prirodu ovog znaka te postići da se u razgovoru zaboravi na vrijeme. Tvoj partner bi isto tako morao znati da mrziš rutinu iz koje jednostavno moraš pobjeći svaki put kad ti život postane monoton i dosadan.

via GIPHY

Rak 

Osjetljivost i osjećajnost osobine su ovog vodenog znaka koje ga čine preslatkim. Stoga Rakovi od ljubavi i partnerskih odnosa očekuju vezu s puno osjećaja, razgovora i uzajamnog razumijevanja. Također, smijeh je bitna komponenta koju moraju imati u odnosu s nekim kako bi potpuno zavoljeli tu osobu, a kako su izuzetno maštoviti, isto očekuju i od partnera.

Lav

Lavovi smatraju liderske osobine kod svoje bolje polovice izuzetno seksi i privlačnima. Bitno im je da znaju da mogu računati na svog partnera te da će on preuzeti odgovornost kada to bude potrebno. S obzirom na to da su Lavovi u stalnom strahu kako se neće znati nositi s teškim životnim situacijama, u ljubavi su u potrazi za nekim tko će ih u takvim situacijama moći smiriti i zaštititi.

Djevica 

Tvoja pedantna priroda čini sposobnim/om da možeš obratiti pozornost i na najmanji detalj. U tvom životu sve mora biti tip-top sređeno i na svom mjestu pa se jednaka pedantnost očekuje i od partnera. Također, tvoj partner bi tvoju sramežljivost trebao smatrati slatkom vrlinom bez da te pokušava promijeniti. Očekuješ da te se voli baš onakvog/u kakav/a jesi.

via GIPHY

Vaga

Vage su u stalnoj potrazi za nekim tko odgovara njihovoj melodičnoj i skladnoj osobnosti. Ne vole biti same i mogle bi razgovarati s osobom do koje im je stalo satima. U vezama su vrlo obzirne pa nije rijetkost da usmjere telefonski poziv prema partneru i nekoliko puta dnevno kako bi se uvjerile da je on dobro. Važno im je da se uvjere da i druga strana osjeća isto i da se ne trude uzalud. Od veze očekuju ravnopravan partnerski odnos pun razumijevanja i kompromisa.

Škorpion 

Škorpioni su poznati kao ljubomorni tipovi što može biti poprilično naporno za partnera, no ključno je svakodnevno im dokazivati kako partner osjeća isto što i oni. U potrazi su za osobom koja će njegovati njihovu upornu i strastvenu prirodu te će biti posvećeni životu i ljubavi s punim spektrom emocija.

Strijelac

Kao znak vatre, odlučni su učiniti sve kako bi svoje snove pretvorili u stvarnost. Nikada ne odustaju od svojih ciljeva i optimistični su u svemu što rade. Jednaku optimističnost te volju i želju za životom očekuju od svoje bolje polovice. Ipak, njihov partner bi ih trebao usmjeravati te biti glas razuma u situacijama kada strijelci odlutaju u svoj svijet mašte i nerealnih planova za budućnost. Također, od ljubavi očekuju da partner poštuje njihov životni prostor i želju za slobodom tako da ljubomorni tipovi i kontrol frikovi kod Strijelca nemaju nikakve šanse.

via GIPHY

Jarac 

Jarac je znak Zemlje, poznat po velikoj ljubavi prema obitelji za koju bi učinili sve. Isto tako sanjaju o vlastitoj obitelji koju će osnovati jednog dana te osigurati svom partneru i djeci skladan i harmoničan život. Dakle, njeguju tradicionalne vrijednosti i jednak pogled na život očekuju i od svog partnera. Teško će ostvariti vezu s nekim avanturistom koji bi radije proputovao svijet nego li osnovao obitelj i sklopio brak.

Vodenjak 

Za Vodenjake je specifično kako posjeduju jednak omjer jednostavnosti i kompliciranosti. Odgovaraju im partneri koji mogu podnijeti njihovu strastvenu, ali i nervoznu stranu. Isto tako, uvijek žele biti tu za druge i saslušati tuđe probleme pa ne bi mogli biti s nekim tko je emocionalno distanciran i ‘ne daje’ se dovoljno u vezu.

Riba 

Ribe, kao vodeni znakovi, u neprestanom su muvingu te pokušavaju zadržati prijateljske odnose sa svima oko sebe. Nesebične su i dobroćudne pa ih se teško može zamisliti u vezi s nekim suprotnih osobina. Od partnera očekuju da dijeli njihovu ljubav prema glazbe.

via GIPHY

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr