Kao iz bajke: Kafić posvećen jednorozima

unicornbrand@instagram
Ovaj kafić posvećen je jednorozima, a mi smo se skroz zaljubili.
Vidi originalni članak

Mislili smo da ovakav kafić postoji samo u snovima, no ispostavilo se da postoji i u stvarnom životu. Na kraju svijeta, točnije u Bangkoku na Thailandu, smjestio se prvi i vjerojatno jedini kafić posvećen upravo jednorozima.

Your browser doesn’t support HTML5 video

Koliko su jednorozi popularni dokazuje i ovo hit mjesto koje je posvećeno upravo njima. Cijeli kafić uređen je s motivom jednoroga - oni vise sa stropa, a u svakom se kutku krije barem jedan plišanac. Također, kada uđeš u ovo čarobno mjesto možeš obući i kostim jednoroga i tako upotpuniti cijeli dojam!

No, ono najbolje tek slijedi. Cijeli meni posvećen je upravo ovom nestvarnom mitološku biću. Možeš naručiti waffle i sladolede u raznim bojama, palačinke sa šarenim preljevima, a i kava ima 'touch' jednoroga.

 

Tu je i hamburger koji se razlikuje od svih ostalih hamburgera, ali i špageti carbonara gdje je svaki rezanac u drugoj boji. Cijene jela kreću se od 30 kuna (tostovi i waffli) do 50 kuna (hamburger s pomfritom).

Osim hrane tu su i razni 'voćni' kokteli sa šljokicama i u ludim bojama!

Iako su mnogi oduševljeni kafićem, nekima se baš i ne sviđa. Jedna od njih je i food bloggerica Diana Hubbell koja je se s frendicama uputila u 'Unicorn cafe'.

- Unatoč tome što hrana izgleda šareno i poželiš je odmah pojesti, ima dosta umjetan okus - napisala je Diana u svojem postu.

Kafić je otvoren 2012. godine, a na Facebooku ima čak 200 tisuća pratitelja.

 

Ne propustite urnebesnu JoomBoosovu seriju “Prank’d” subotom u 11 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Spremite se na hrpu smijeha i neugodnih iznenađenja. Matija prijatelje, ali i obične ljude plaši, tjera u plač, dovodi do trenutka zbunjenosti i ludila, ali nikad ne prelazi granicu. Gotovo nikad...

Posjeti joomboos.24sata.hr