Kao iz časopisa: Moraš znati za ova tri foodie profila

instagram@naturally.jo
Oni su čarobnjaci u kuhinji, ali i prave viralne zvijezde. Ovi Instagrameri zarađuju fotkajući svoje poslastice na Instagramu. Garantiramo da ovim remek (d)jelima nećeš moći odoljeti!
Vidi originalni članak

Oni su napravili Instagram senzaciju od svog hobija - kuhanja i pečenja kolača. Nema sumnje da je hrana na Instagramu jedna od najtrendy stvari koje ljudi slikaju, tako je još otkad je Instagram tek nastao. Znaš li da postoje ljubitelji hrane koji svoje čitave profile posvete poslasticama

Donosimo ti tri influencera koji su svoje Instagram profile posvetili svojoj ljubavi prema kuhanju:

via GIPHY

1. @MADEBYABLONDE

Isabella Rose studentica je na Sveučilištu u Illinoisu i sve što možeš vidjeti na njezinom Instagramu je njenih ruku djelo! Isabella radi čokoladna čuda i kolače kakve još niste vidjeli. Omiljena namirnica joj je tijesto za kolačiće i nekako ga iskombinira sa svakim desertom koji radi. Specijalnost su joj i torte u šalici za koje često otkrije i recept. Njezinih 52 tisuće followera lajka! 

Jose smatra da je život prekratak da bi jeli dosadnu hranu - vjerujemo da se možeš složiti s tim! Jose je šesnaestogodišnjak i već radi čuda od svojih obroka. Da bude još malo posebnije, Jose je vegan i njegove torte, kolači i ostale poslastice rađene su samo od prirodnih namirnica. Ukusno i zdravo, može li bolje? Njegove "galaxy smoothie bowls" postale su pravi Instagram hit. Jose broji 702 tisuće followera na svom profilu, a taj broj iz dana u dan raste. 

Samantha je cura iz Miamija i ona živi svoj foodie san! Osim što ima Instagram profil na kojem ima 643 tisuće followera, također ima i svoju web stranicu na kojoj dijeli prefine recepte. Samantha također voli raditi brze specijalitete u šalici, ali u njezinom slučaju riječ je o talijanskim delicijama kao što su pizza, lazanje ili špagete bolonjez! Ona je također umjetnica u izradi burgera i poslastica sa sirom.

Nama cure sline, a tebi?

via GIPHY

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima! 

Posjeti joomboos.24sata.hr