Katherine iz '13 Reasons Why' pridružila se Avengersima!

katherinelangford / instagram
Ovo joj je nova uloga koju ćemo pratiti, ali sigurno znamo da je više nećemo gledati u seriji '13 Reasons Why' iz koje je izašla nakon 2. sezone
Vidi originalni članak

Katherine Langford, zvijezda serije 13 Reasons Why, pridružit će se Avengersima u 4. nastavku, piše The Wrap. Zapravo, mlada glumica već je snimila svoje scene za novi nastavak filma, što nam govori da njezina uloga sigurno nije jedna od glavnih, ali se još uvijek ne zna koga će točno Katherine glumiti u filmu. 

Novo snimanje četvrtog nastavka počelo je prošlog mjeseca kako bi se snimile neke nove scene s novim misterioznim likom, ali i finalizirao potencijalni kraj treće faze priče o Marvelovim junacima. 

Uloga u Netflixovom filmu

Osim uloge u ovom filmu, Katherine je dobila i glavnu ulogu u Netflixovom filmu Cursed, gdje igra Nimue, tinejdžerku koja ima čudnovati dar te postaje Lady of the Lake. Nažalost, osim što je moćna, njezina je priča i tragična...

Više je nećemo gledati u 13 Reasons Why

Također, Katherine se više neće pojavljivati u seriji 13 Reasons Why iz koje je izašla nakon druge sezone, unatoč nominacijama za nagradu Zlatni Globus za ulogu Hannah Baker koja ju je proslavila.

Prvu knjigu hrvatskog youtubera TheSikrt "Gola istina: Bez cenzure", u kojoj otkriva sve tajne o svom životu i pismo tajne obožavateljice, možete kupiti na svim Tisak prodajnim mjestima, u Tisak Media Centrima i na Žutom Kliku po cijeni od 69,90 kuna. 

Posjeti joomboos.24sata.hr