Khloe priznala: Moj san se konačno ostvario!

khloekardashian/Instagram/canva
Masovna trudnoća u obitelji Kardashian. Navodno su čak tri sestre od njih pet trudne.
Vidi originalni članak

Baby boom vlada u obitelji Kardashian, a svoju trudnoću u četvrtak je službeno objavila Khloe Kardashian. Khloe dugo godina nije mogla ostati trudna, a vijesti o trudnoći posebno su razveselili njezine fanove. 

Khloe je u svojem Instagram postu dala do znanja koliko je sretna, te je istaknula kako je Bog zaslužan što je ostala trudna

- Moj se najveći san napokon ostvario! Postat ću mama! - napisala je s oduševljenjem Khloe. 

No, Khloe nije jedina koja očekuje bebu. Najmlađa sestra obitelji Kardashian, Kylie Jenner navodno je trudna, a otac djeteta je reper Travis Scott. Iako Kylie nije službeno potvrdila glasine o trudnoći, navodno ima i omiljeno ime za bebu, ali još uvijek nije otkrila koje je to. 

Treća sestra koja očekuje dijete je Kim Kardashian. Kim i Kanye angažirali su surogat majku koju su platili čak 930.000 kuna koja je sada u sedmom mjesecu trudnoće. Kim i Kanye imaju dvoje djece, trogodišnju North i jednogodišnjeg Sainta. 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima!
 
MEGA POKLON: Uz novi JoomBoos magazin dobivaš na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!
 
Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
Posjeti joomboos.24sata.hr