Kim priznala: 'Nisam mislila da ćemo Kanye i ja uspjeti'

kimkardashian@instagram
Priznala je to prijateljici u novoj epizodi Keeping Up With the Kardashians
Vidi originalni članak

U novoj epizodi Keeping Up With the Kardashians, Kim Kardashian je priznala kako na početku njihove veze nije bila baš sigurna koliko će ona i Kanye West zapravo izdržati skupa, piše Cosmopolitan.

Objavljen je kratki klip iz nove epizode, u kojem Kim razgovara s prijateljicom o djeci svoje sestre Kourtney i njezinog bivšeg partnera, Scotta Disicka. Kim je tada svojoj frendici rekla:

"Mislim, naravno da želim da sva moja djeca imaju istog oca. Ali, kad sam ostala trudna s North, nisam imala pojma hoćemo li Kanye i ja na kraju završiti i ostati skupa. Pomislila sam tada: 'Okej, možemo i prekinuti, ali želim barem još jedno dijete s njim', kako bi moje dijete imalo brata ili sestru. Tada bi sve bilo okej."

Čini se da im ipak dobro ide

Da, dobro vidite, Kim nije bila sigurna da će veza nje i Kanyea uspjeti, čak ni kad je bila trudna s North, njihovom prvom kćerkom.

No, trenutno čekaju treće dijete zajedno, koje će im roditi surogat majka, tako da smo prilično sigurni da im jako dobro ide. A i po njihovim komentarima na društvenim mrežama u kojima hvale i brane jedno drugoga možemo zaključiti isto. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Posjeti joomboos.24sata.hr