Koga je to Ariana pozvala da joj glumi u spotu?!

ariana grande / instagram
Ovo je samo dodatna potvrda da je film stvarno inspiriran romantičnim komedijama koje obožavamo
Vidi originalni članak

Ariana Grande već neko vrijeme na Instagramu objavljuje teaser fotografije sa snimanja spota za svoju novu pjesmu 'thank u, next' i već su svi zaključili da će biti inspiriran klasicima romantičnih komedija poput Mean Girlsa, Bring It On i Plavuše s Harvarda.

via GIPHY

via GIPHY

No, Ariana je sad i definitivno potvrdila sve potencijalne sumnje u taj scenarij, jer je na snimanje pozvala - pazite sad - Aarona Samuelsa (kojeg u filmu Mean Girls igra Jonathan Bennett). 

Ariana (koja u ovom slučaju glumi Reginu George) je objavila fotku s Aaronom (Jonathanom) i ostatkom Mean Girls squada i ispod napisala 'way too damn needy', a fotku s Arianom na Instagramu je objavio i sam Jonathan, piše Cosmopolitan

Umm, mi smo oduševljeni, i ne možemo reći više ništa osim da jedva čekamo da spot konačno izađe!

via GIPHY

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

Posjeti joomboos.24sata.hr