Koja je prava Kim: Paris Hilton kopira bivšu asistenticu

kimkardashian@instagram
Kanye je klonirao Kim za svoju novu modnu kampanju #YeezySeason6. Prije nego je postala poznata, Kim je bila pomoćnica Paris Hilton i čistila joj je ormare, a sada joj je samo klon.
Vidi originalni članak

Kanye West napravio je možda najveći trik za privlačenje publike do sad! Kao reklamu za svoju novu modnu kolekciju klonirao je Kim! Koja je prava?!

Kanye je rekreirao Kimin poznati izgled na drugim modelima kako bi promovirao svoju modnu liniju. Djevojke se jedva može razlikovati od Kim - sve imaju platinastu kosu, isto su obučene i našminkane! Vrti nam se u glavi!

Mudri Kanye uspio je zeznuti i Paparazze. Umjesto da prate Kim, ovaj put su pratili djevojke koje su se maskirale u nju. Kimini klonovi bile su Paris Hilton, Jordyn Woods, Abigail Ratchford, Sierra Skye, Sami Miro, Kristen Noel Crawley i još mnogo Instagramerica. 

Možeš li zamisliti ovo - prije nego je postala poznata, Kim je bila pomoćnica Paris Hilton i čistila joj je ormare, ali tko se zadnji smije, najslađe se smije! Paris je sada samo jedna od Kiminih klonova!

via GIPHY

via GIPHY

Kako bi otkrili svijetu o čemu je riječ, Kim je na svoj Instagram profil počela objavljivati slike svojih klonova sa hashtagom #YeezySeason6 i  odmah smo shvatili o čemu se radi. Kim i Kanye još jednom su nas sve dobro nadmudrili

Tražili su publicitet, a dobili su i više nego to. Cijeli internet je poludio! 

 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima! 

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN! Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)


 

Posjeti joomboos.24sata.hr