Koji fail: Popularnom maskom za lice počupala si je obrve

YouTube/screenshot, canva
Za ljepotu treba trpjeti, kaže poznata izreka. Ali baš ovako, nismo sigurni.
Vidi originalni članak

Genella Pabianes Carabbacan (22) zauvijek će izbjegavati maske za lice ako je suditi po njenom beauty failu. Od prijatelja je dobila popularnu crnu masku za lice koja gotovo savršeno čisti lice od mitesera, a za kojom je poludio cijeli internet. No za razliku od ostalih ljudi koji su probali tu masku, Genella je zaboravila pročitati uputstva.

Iscijedila je masku na ruke i prekrila cijelo lice uključujući i obrve. I tu je nastala drama. Nakon što se maska stvrdnula, Genella ju je krenula skidati, a brat snimati.

Dok je ona očajnički pokušavala skinuti masku s lica, brat je umirao od smijeha. To je trajalo oko tri minute, a onda su obrve nestale.

- Plakala sam jer sam morala obrijati onaj jadni ostatak obrva koji mi je ostao kako bi mogle normalno izrasti - objasnila je potištena Genella.

Nakon što je video postao viralan, javili su joj se iz nekoliko kozmetičkih salona kako bi joj pomogli i bar "nacrtali" obrve. Nakon što je par dana izgledala kao Lady Gaga bez obrva, Genella je završila na tretmanu microbladinga.

- Bilo je smiješno, ali i emocionalno. Kako sam bila glupa. Trebala sam pročitati uputstva - rekla je i dodala da je naučila svoju lekciju.

- Od sada ću uvijek provjeriti i istražiti kozmetiku koju koristim - zaključila je.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!  

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Posjeti joomboos.24sata.hr