Koji hit! Barbi Afrika objavila novu pjesmu - Vozi

joomboos
Prošlo je tek pola sata od izlaska pjesme 'Vozi', popularne tiktokerice Barbare Milenković, a hit već ima skoro 50.000 pregleda. Wow!
Vidi originalni članak

Na JoomBoos YouTube kanalu je izašla nova pjesma popularne regionalne tiktokerice - Barbi Afrike. U hitu 'Vozi' pjeva da svi trebamo 'voziti' dalje jer smo snažni i svoji. Fanovi 

Ovdje poslušaj pjesmu:

Fanovi nisu krili oduševljenje: "Ovo me je potaknulo da se borim u životu", "Prelijepo, ja plačem", "Od početka sam znala da si ti jedna osoba koja ima samopouzdanje u sebe i osoba koja ne odustaje. Ponosna sam na tebe", samo su neki od predivnih komentara.

U komentarima se oglasila i Barbi: "Barbinatori vozeee', aludirajući na ime grupe svojih pratitelja.

Sad je objavila novi hit, popularna je tiktokerica i ima hrpu pratitelja, ali to nije oduvijek bilo tako. U školi su joj se rugali pa nije bila sigurna treba li raditi svoj posao:

"Svašta su radili. Neki su puštali moja videa umjesto prezentacija na satu, neki su mi se samo rugali. Sad mi sve to djeluje smiješno, ali tada me jako pogađalo. Bila sam na početku, nisam bila sigurna radim li to što radim dobro, a oni definitivno nisu pomagali. No, dosta su me i ojačali pa sam im iz te perspektive zahvalna."

TIKTOKERICA Rugali su joj se, a danas za Barbi Afriku zna cijeli svijet

Mnogi njezini obožavatelji vole reći kako je baš Barbi dovela TikTok na Balkan, a i ona se s tim slaže. Ona je snimala za TikTok dok su se mnogi toj društvenoj mreži smijali, ili im jednostavno nije bila zanimljiva. I priznaje kako, unatoč svim teškim trenucima, ni u jednom nije poželjela odustati.

Je li i vas oduševila pjesma kao što je nas?

 

Posjeti joomboos.24sata.hr