Koji ispraćaj: 5th Harmony je Camilu 'katapultirao' s pozornice

Olivia Rodrigo Instagram
Možda se publika iznenadila i razveselila kad je vidjela pet figura u metalic jaknama na pozornici, no nije sve onako kako se čini...
Vidi originalni članak

Fifth harmony šokirale su sve koji su u nedjelju gledali dodjelu nagrada VMA sa najdirektnijim napadom na svoju bivšu članicu. 

Sekundu prije nego je glazba počela svirati, peta figura (koja je, pretpostavlja se, predstavljala Camilu) katapultirana je s pozornice.

Ally Brooke, Normani Kordei, Dinah Jane i Lauren Jauregui nisu propustile ni korak u koreografiji koja je uključivala gotovo sve od slomljenog stakla do špage dajući do znanja da im Camila ne treba.

Nitko nije očekivao ovakav nastup s obzirom da o bivšoj članici nerado razgovaraju, a u nedjelju su uspjele izbjegnuti i pitanje bi li s Camilom podijelile nagradu iako nije više u grupi. Nakon preduge tišine, Normani je rekla da "ako pobjede u kategoriji za najbolju koreografiju, nagradu će dati glavnom koreografu".

Izgleda da im je prekipjelo kimati glavom na brojne suptilne uvrede koje je Camila Cabello otkrila medijima otkako je u prosincu 2016. napustila grupu. 

 

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

Posjeti joomboos.24sata.hr