Koliko je haljina ove princeze slična onoj Meghan Markle?

kensingtonroyal/cosmopolitan/instagram
Iako na prvi pogled neodoljivo liče, Meghanina je haljina ipak bila nešto jednostavnija
Vidi originalni članak

Princeza Eugenie udala se za menadžera Jacka Brooksbanka u kapelici St George, piše 24sata, a prekrasna vjenčanica koju je nosila neodoljivo podsjeća na onu koju je prije par mjeseci na svom vjenčanju za princa Harryja nosila Meghan Markle.

No, iako Eugenieina haljina na prvi pogled više podsjeća na Meghaninu vjenčanicu nego na onu koju je nosila Kate Middleton, ipak je nešto neobičnija i slojevitija, piše Marie Claire.

Meghanina ipak jednostavnija

Meghanina haljina bila je bijela i potpuno jednostavnog Givenchy dizajna, dok je Eugenieina vjenčanica dizajnera Petera Pilotta & Christophera de Vosa ipak nešto raskošnija i kao dodatak ima veliki preklop na leđima. Ipak, nije ovo s haljinama jedina sličnost. I tijara koju je Eugenie nosila podsjeća na onu koju je nosila Meghan na svom vjenčanju i pomalo je futuristička.

Bilo je bajkovito

Neovisno o tome koliko je sličnost zapravo velika, i Eugenie je, kao i Kate i Meghan, na svom najposebnijem danu u životu izgledala čarobno.

Na vjenčanju u St Georgeu pojavilo se oko 850 gostiju, a među njima i neke slavne face poput Ellie Goulding, Robbieja Williamsa, Demi Moore i Care Delevingne.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Posjeti joomboos.24sata.hr