Konačno dokaz: Kylie je pokazala trbuščić?

kyliejenner@instagram/
Fotografija navodno pokazuje Kylien trbuščić...
Vidi originalni članak

Najmlađa članica klana Kardashian, Kylie, skriva se mjesecima. Izbjegava veća druženja, ne objavljuje više seksipilne fotografije na društvenim mrežama, uvijek je korak ispred paparazza pa je ne mogu nigdje uhvatiti, a nema je ni na božićnoj čestitki obitelji Kardashian. 

 

U utorak je na Twitteru osvanula fotografija na kojoj je navodno Kylie. Mutna fotografija prikazuje ženu u crnoj majici i hlačama s povećim trudničkim trbuhom kako jede desert na rođendanskoj proslavi Kyliene najbolje prijateljice, Jordyn, u rujnu, piše Newsweek.

 

U trenutku kad je fotografija nastala, Kylie je navodno trebala biti pet mjeseci trudna.

Fotografija je prvo osvanula na Snapchatu pa na Twitteru, a autor fotografije je nepoznat. Nitko iz obitelji Kardashian nije komentirao trudnoću, ali ni fotografiju koja se Internetom proširila poput požara.

Nakon što je u rujnu Internetom odjeknula vijest da je Kylie trudna s dečkom Travisom Scottom, mlada beauty guruica, je nestala. Nikad nije potvrdila, ali ni opovrgnula trudnoću, a dok su jedni fanovi počeli nagađati da ih je sve prevarila i već odavno rodila djevojčicu, drugi tvrde da čeka da prođe dovoljno vremena od obavijesti o trudnoći njene sestre Khloe.

 

Prema portalu TMZ, Kylie bi u veljači trebala roditi djevojčicu. 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima! 

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Posjeti joomboos.24sata.hr