Konačno u Zadru: Grašo oduševio Zadar, vole ga mladi i stari!

Promo
A i dobra vijest za sve je kako je u tijeku njegova dvoranska turneja gdje ćete ovaj hit moći čuti - uživo!
Vidi originalni članak

Još uvijek se priča o velikom spektaklu u Areni Zagreb, koji je bio kruna pjevačeve karijere, a Petar Grašo ide dalje i nastavlja s uspješnom turnejom po Hrvatskoj. 

Kad je nastupio u zadarskoj dvorani Krešimira Ćosića, pjevač je još dugo bio pod dojmom.

Uživao sam gledajući moju publiku, u kojoj sam vidio sve tri generacije, veliki je to kompliment glazbeniku poput mene jer to znači da naša ljubav uistinu traje više od 20 godina. Za Zadar me vežu brojne divne uspomene, naime moj djed je iz zadarskog zaleđa te sam se oduvijek osjećao djelom Zadra.’, rekao je nakon koncerta Grašo prepun emocija. 

 Sve će fanove obradovati činjenica kako se turneja nastavlja u subotu u Areni Varaždin, gdje će fanovi moći uživati uz pjesme ‘Moje Zlato’, ‘Srce Za Vodiča’, ‘Uvik Isti’, ‘Volim i Postojim’, ‘92’, ‘Ko Nam Brani’ i  ostale njegove hitove.  

S obzirom kako je održao koncert u kojem je bila publika različitih generacija, Grašo je oduševljeno priznao kako mu je drago vidjeti staru školu i generaciju Z na jednom mjestu.

Joomboos je tu otišao i korak dalje. U petak 13.04. izlazi prva epizoda serijala "Konačni obračun", gdje mlada Youtuberica Nika Ičić mijenja živote s bakom Barek. 

 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr