Kraljica prekršila tradiciju i mnoge iznenadila

theroyalfamily/Instagram
Fotografirala se u ležernom stilu i zaintrigirala javnost. S obzirom na njen učestali mrgodan stav, svi su se s čuđenjem zapitali: 'Kraljica se smije?'
Vidi originalni članak

Kraljevska obitelj poznata je po svojim tradicionalnim stavovima i protokolima. No, u zadnje vrijeme njeni članovi su odlučili zaobilaziti pojedine protokole. Tako je Meghan bilo moguće vidjeti obučenu u kombinezon i Kate kako izlazi iz rute da bi se pozdravila s fanovima. No kršenje pravila nitko nije očekivao od same kraljice Elizabete, javlja Her.

Fotografija kraljice objavljena je u magazinu Hello! Na kojoj kraljica ležerno pozira s rukama u džepu.

Poza kraljica nije običajna za jednog pripadnika kraljevske obitelji, no njome je pokazala drugu stranu obitelji, onu opuštenu i zabavnu.

Postoji razlog poziranja

Naime, fotografija je uslikana zbog izlaska knjige kraljevske stilistice Angele Kelly. Prema knjizi 'The Other Side of the Coin: The Queen, the Dresser, and the Wardrobe', kraljica se oduvijek htjela fotkati u ležernijem izdanju. Angela ju je pitala bi li pristala na jednu takvu službenu fotografiju, a ona joj je rekla da bi. 

Upozorila je na posljedice

Kako se kraljevska obitelj ne fotografira često tako opušteno, Angela je kraljici objasnila da bi mogla 'podići prašinu':

 

"Kraljica me iznenađeno pogledala kad sam je pitala zna li da postoje potencijalne posljedice fotografije. Nije joj trebalo dugo da odgovori: Da i pristala je to učiniti."

Unatoč tome što je sve iznenadila, kraljica ih je i nasmijala svojim osmijehom i opuštenošću. Fotografijom se približila 'normalnim' ljudima.

Ovdje pogledajte novi video!

Posjeti joomboos.24sata.hr