Kristen Stewart se zaručila za poznatu scenaristicu

PA Images/PIXSELL
Zvijezda 'Sumrak' sage Kristen Stewart i scenaristica Dylan Meyer zaručile su se nakon dvije godine veze
Vidi originalni članak

Nakon dvije godine veze, američka glumica Kristen Stewart i scenaristica Dylan Meyer sada su se zaručile, piše E! Online. "Vjenčat ćemo se! Stvarno ćemo to učiniti", rekla je Kristen u emisiji Howarda Sterna.

"Zaista sam željela da me zaprosi i mislim da je ona nekako dokučila što istinski želim. Apsolutno je razvalila tu prosidbu", dodala je. 

Kristen i Dylan su se upoznale još prije osam godina na snimanju jednog filma, ali su se počele družiti tek šest godina kasnije. "Pojavila se na jednom rođendanu i samo sam pomislila - gdje si bila do sada", ispričala je Kristen.

Podsjećamo da uskoro izlazi povijesna drama 'Spencer' u kojoj će Kristen utjeloviti ulogu princeze Diane. Ovaj film će prikazati razdoblje kada je brak princeze Diane i princa Charlesa bio gotov i kada je već bilo odlučeno da ona više neće biti dio kraljevske obitelji.

Kristen je rekla kako je osjećala jako veliku odgovornost kada je snimala ovaj film, ali da je ipak najviše bila nervozna oko toga kako će prikazati prisan odnos Diane i njezine djece - prinčeva Williama i Harryja. 

"Ne želiš se zezati s majkama. To jednostavno ne želiš. Imam osjećaj da je ona bila toliko svoja kada je bila s djecom da sam pomislila da taj odnos jednostavno moramo očuvati", ispričala je Kristen. 

Sigurni smo da će Kristen biti odlična u ovoj ulozi i naravno, jedva čekamo fotke s vjenčanja!

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 

Posjeti joomboos.24sata.hr