Krvavi Dan zaljubljenih: Najjezivija ubojstva u povijesti

classic_horror_movies/instagram
Ova ubojstva nažalost nikada nisu riješena, a za ove ljude to je bilo posljednje Valentinovo
Vidi originalni članak

Listverse donosi najstravičnija ubojstva u povijesti koja su se dogodila upravo na današnji dan. Nadamo se da niste sami dok ovo čitate.

Ubojstvo Nicholasa Kunselmana i Stephanie Hart

20. travnja 1999., jedna od najslavnijih školskih pucnjava svih vremena dogodila se u srednjoj školi Columbine u Coloradu, a 13 nevinih žrtava je ubijeno. U to vrijeme, 15-godišnji Nicholas Kunselman i njegova 16-godišnja djevojka, Stephanie Hart, bili su studenti na Columbineu, a Nicholas je radio u sendvič shopu u blizini škole. Nešto prije 1 sat ujutro na Valentinovo, drugi zaposlenik u podzemnoj željeznici vozio je pokraj trgovine i primijetio da su svjetla upaljena iako je mjesto trebalo biti zatvoreno.

Kad je zaposlenik ušao, otkrio je da su Nicholas i Stephanie oboje ubijeni za pultom. Nicholas je radio noćnu smjenu, a Stephanie je stala kod trgovine da ga posjeti dok je zatvarao. U jednom trenutku, nepoznati napadač ih je napao iz zasjede. Jedino što je vodilo ubojici bilo je viđenje neidentificiranog muškarca u crvenoj jakni koji se udaljilo od trgovine nedugo prije otkrića tijela. Kako se činilo da ništa nije ukradeno, čini se da pljačka nije bila motiv.

Istraga je otkrila da je u to vrijeme u tom području djelovala grupa s drogom, pa je moguće da su ubojstva mogla biti povezana s drogom. Zapravo, Stephanieina majka je čak pokušala pokušati tužiti vlasnika trgovine, tvrdeći da je dopustio nezakonitu djelatnost prodaje droge na posjedu. Počinitelj nije nikada otkriven.

Tajanstvena smrt Antonia Saldivara

Oko 18:00 sati 14. veljače 2014. godine, 17-godišnji Antonio Saldivar posudio je majčin automobil kako bi posjetio svoju djevojku. Planirao joj je dostaviti medvjedića kao dar za Valentinovo. Antonio se te večeri nije vratio zbog čega je njegova majka više puta zvala i slala mu poruke. U 4 sata ujutro, Antonio je konačno odgovorio na telefon i rekao majci  kako se vraća kući. U roku od pola sata, Antonio je imao nesreću i lupio je u betonski stup. Ali,  Antonio nije pronađen na mjestu nesreće, a cipele su mu ostale u automobilu. 

Antonio se vodio kao nestala osoba sve do 27. veljače, kada je zaposlenik iz tvornice otpada iz reciklažnog broda u Teksasu otkrio Antoniovo tijelo, koje je bilo zarobljeno pod vodom u pristaništu unutar brodskog kanala Houston. Pronađen je oko 3 km od mjesta nesreće. Moguće je da je Antonio postao dezorijentiran prije nego što se udaljio od mjesta događaja i kako se utopio, ali mnogo se čudnih detalja nije uračunalo. Te noći Antonio nikad nije stigao do kuće svoje djevojke, a medvjedić je pronađen u njegovim hlačama. 

Jedan je svjedok rekao policiji kako je vidio tamni terenac koji se sudario s  Antoniom i izgurao ga u stup. Antonio je pronađen na dobro čuvanom i osiguranom mjestu u blizini tvornice metala, što je bilo nedostupno volonterima koji su ga tražili. Pa kako je njegovo tijelo tamo završilo? Obitelj Antonia Saldivara nastavlja tražiti odgovore o njegovoj smrti.

Ubojstvo Billyja Trimbacha

Na Valentinovo 1992. Billy i Cindy Trimbach su se vjenčali u Stonehamu u Coloradu. Na dan njihove prve godišnjice, Billy je poginuo i pronađen je na stranoj cesti izvan Wigginsa, otprilike 80 kilometara od Stonehama. U neobičnom obratu, šerif koji je istraživao slučaj upravo je prolazio istom cestom malo prije nego što je Billy nađen. Sjetio se da je vidio više vozila na tom mjestu.

Istraga se naposljetku okrenula prema Cindy Trimbach, koja je podignula policu životnog osiguranja od 500.000 dolara za smrt svoga supruga. Fizički su dokazi također pronađeni u Cindyjevom automobilu što bi dalo zaključiti da je Billyjevo tijelo možda bilo u autu u nekom trenutku.

Oblak sumnje prisilio je Cindy da se preseli u Butte, Montana, s Jamesom, njezinim desetogodišnjim sinom iz prethodnog braka, i uskoro sljedi šokantan obrat ove priče. U travnju 1994. novine Butte objavile su članak o ubojstvu Billyja Trimbacha, u kojem se spominje da je Cindy osumnjičena. Jeremy Bullock je zbog toga zadirkivao Jamesa koji je odgovorio tako što je izvukao pištolj i ubio Jeremyja. James je poslan u dom za maloljetnike zbog zločina, a Cindy je umrla od prirodnih uzroka 1996. godine. Međutim, istina istina o smrti Billyja Trimbacha nikada nije otkrivena.

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

Posjeti joomboos.24sata.hr