Kylie Jenner iskopirala Meghan Markle?

Iako se možda čini nemogućim, izgleda kako je Kylie pronašla svoj novi modni uzor.
Vidi originalni članak

Kada bi vam rekli da pogodite koga je Kylie modno iskopirala, vjerojatno bi vam zadnja na pamet palaMeghan Markle. Očigledno je kako njih dvije imaju potpuno različit ukus. No, fotografije su rekle svoje. Kylie je za doček Nove godine odabrala gotovo identičnu haljinu u kojoj se Meghan pojavila prije par mjeseci, donosi Cosmopolitan.

U listopadu, Meghan je odabrala ovu haljinu koja podsjeća na jaknu za kraljevsku turneju s Princem Harryjem na Novom Zelandu. Nama je baš fora!

Ovu haljinu je Kylie nosila u novogodišnjoj večeri. 

Osim rukava, haljine su jednake! Možemo još samo dodati kako su za nas obje kraljice. Iako je haljina jako slična, svaka ju je iznosila na svoj način i u njih udahnula potpuno različiti stil.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

Posjeti joomboos.24sata.hr