Kylie Jenner krenula je u borbu protiv nasilja

Svoju popularnost odlučila je iskoristiti za promicanje nenasilja
Vidi originalni članak

Kylie Jenner (18) na svom Instagramu ima više od 34 milijuna pratitelja pa ne čudi što se često susreće i s negativnim komentarima. 

Nedavno je priznala da je od svoje devete godine i sama bila meta nasilnika, a upravo je to i bio poticaj da pokrene kampanju pod nazivom #IAmMoreThan.
U sklopu nje na svom će Instagramu idućih šest dana dijeliti priče ljudi koji su se također susreli s nasiljem, ali su to bolno iskustvo pretvorili u nešto pozitivno.

- Želim vas potaknuti da podijelite sa svima nešto pozitivno o sebi - napisala je Kylie te obećala da će se truditi čitati njihove priče. 

Istaknula je da su nasilnici posvuda, ali da se zbog njih ne trebamo mijenjati. 

 

I am so excited to launch my new @Instagram campaign #IAmMoreThan. For the next six days, I will be sharing stories of 6 incredible people who have become heroes in their own way by taking #bullying and turning it into something positive. I’ve gotten to talk and bond with all of these people whose stories you will see on my page. I think you will all fall in love with them just like I did. I want to encourage you, my fans, to share something positive about yourselves. I'll be reading as much as I can so that some of you can be apart of this as well! Let's do this ❤️ #IAmMoreThan #StopBullying

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Posjeti joomboos.24sata.hr