Lady Gaga otkazala europsku turneju!

instagram@ladygaga
Poznata je pjevačica zbog lošeg fizičkog i psihičkog stanja objavila na Instagram profilu da otkazuje europsku turneju.
Vidi originalni članak

Nakon što je prošli tjedan Lady Gaga otkazala nastup na festivalu Rock in Rio u Rio de Janeiru, slomila je srce mnogim fanovima otkazavši europsku turneju. 

Naime, pjevačica se već neko vrijeme bori s fibromialgijom, bolesti koju karakterizira kronična bol po cijelom tijelu, a utječe i na mentalno stanje. Pjevačica je o tome otvoreno progovorila na Instagram profilu, zamolivši fanove za razumijevanje. 

- Uvijek sam bila iskrena kada su u pitanju moje fizičke i mentalne borbe... Kada postanem snažnija i kada se osjećam spremnijom ispričat ću svoju priču mnogo dublje i proširiti istraživanje za sve one koji pate od ove bolesti - napisala je Lady Gaga na profilu, te dodala: 

- Veselim se novim turnejama, ali za sad moram ostati sa svojim doktorima kako bi ojačala i pjevala za vas još 60 godina.

Za nekoliko dana trebala je nastupiti u Barceloni, zatim u Zurichu, pa u Milanu, Hamburgu, Antwerpenu, Amsterdamu i Parizu. Zadnji koncert bio je zakazan 28. listopada u Kolnu, Njemačkoj. Ukupno je odgođeno 18 koncerata.

Posjeti joomboos.24sata.hr