LeBron James potpisao ugovor vrijedan 154 milijuna dolara

kingjames@instagram
Jedan od najboljih košarkaša svijeta promijenio je klub.
Vidi originalni članak

Košarkaška zvijezda LeBron James nedavno je potpisao novi ugovor za Los Angeles Lakerse u iznosu od čak 154 milijuna dolara. Ugovor je potpisao na četiri godine, a mnogi smatraju kako je LeBron jedan od najboljih košarkaša na svijetu. 

Prije nego što je potpisao za Los Angels Lakerse, LeBron je igrao za Cleveland Cavalierse, a nakon 1. srpnja postao je slobodan igrač. 

- Hvala ti sjevernoistočni Ohio za četiri nevjerojatne sezone. Ovo će mi uvijek biti dom - napisao je LeBron na Instagram storiju.  

LeBron je orvi put napustio Cleveland Cavalierse 2010. godine kada je potpisao za  Miami Heat.

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna.

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli.

U seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi.

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto, zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre.

Posjeti joomboos.24sata.hr