LEGO je izbacio kolekciju za uređenje doma

eyesmag/instagram
Ako sebe smatraš najvećim fanom LEGO kockica ikad, onda će te obradovati vijest da je ova tvrtka izbacila kolekciju za uređenje doma i, naravno, sve je u obliku 'Legića'
Vidi originalni članak

Još od 1960. godine, popularne LEGO kocke u potpunosti se izrađuju od plastike. No, sada je LEGO Grupa u suradnji s Room Copenhagen (koji od 2010. godine na tržište donose LEGO proizvode za pohranu i uređenje doma) odlučila izraditi drvenu kolekciju ladica, polica i vješalica u obliku LEGO kocki, piše Miss7.

Ovi predmeti elegantnog su i minimalističkog dizajna te su izrađeni od crvenog hrasta sa FSC certifikatom, a svaki od njih je dostupan u svjetlijoj i tamnijoj verziji hrasta kako bi se uklapao u baš svaki interijer. 

"Room Copenhagen dobro je upućen u stvaranje i proizvodnju LEGO kockica za pohranu i organizaciju dječjih stvari u kući i ovo lansiranje podiže našu suradnju s LEGO Grupom na sljedeću razinu, u smislu proširenja linija proizvoda namijenjenih odraslima. Isprobali smo to s lansiranjem drvenih minifigurica LEGO Originals i uspjeh tog proizvoda nas je inspirirao da iznesemo cijeli niz od istog materijala", rekao je izvršni direktor Room Copenhagena, Jacob Eberhard.

Cijela kolekcija uključuje set od tri zidne vješalice, okvir za sliku, policu za knjige te dvije kutije za pohranu (veća i manja dimenzija).

Tko je najveći fan 'Legića' ikad i ovo će si odmah nabaviti? Ili staviti na popis želja za Božić?

 

Posjeti joomboos.24sata.hr