Logan protiv Mayweathera: Tko će pobijediti u meču?

LOGANPAUL/LOYDMAYWEATHER/INSTAGRAM
Ovo će biti Loganov treći meč, dosad je dva put boksao protiv KSI-ja i jednom izgubio. A sad nas zanima što vi mislite - tko će pobijediti u ovoj neobičnoj borbi?
Vidi originalni članak

Umirovljeni i neporaženi boksački prvak Floyd Mayweather (43) objavom na društvenim mrežama potvrdio je kako će se 20. veljače u revijalnom meču boriti protiv youtubera Logana Paula (25), piše 24sata.

Jedan od najvećih boksača svih vremena svoju je karijeru zaključio rezultatom 50-0 te je osvojio čak 12 svjetskih naslova u pet težišnih kategorija, a nakon spektakla koji je 2017. priredio s boksačem Conorom McGregorom, sad će u ring stati s poznatom YouTube zvijezdom. 

Paul je dosad boksao samo dva puta i to protiv svog rivala, youtubera i repera KSI-ja, koji je bio na Totalnom JoomBoosu 2018. godine u Zagrebu. Prvi meč je završio neriješenim rezultatom, a drugi pobjedom KSI-ja.

Meč između Mayweathera i Logana moći ćete pratiti online, ali ćete za stream morati platiti. Virtualne ulaznice za ovaj meč prodavat će se po cijeni između 25 i 70 dolara. No, tko će slaviti ovoga puta? Što vi mislite? Pa, recite nam to u anketi!

TKO IMA VEĆE ŠANSE ZA POBJEDU?

 
Posjeti joomboos.24sata.hr