Lomitelj ženskih srca Niall Horan ponovno slobodan

Nakon samo tri mjeseca veze, Niall Horan, član One Directiona, prekinuo je sa svojom djevojkom. Čini se kako će Melissa Whitelaw sreću morati potražiti s nekim drugim
Vidi originalni članak

Dečki iz One Direction-a ponovno su ostali bez jedne od svojih boljih polovica. Tužna je to vijest za njih, ali mnogobrojne obožavateljice zasigurno su presretne. 

Ako je vjerovati glasinama, Niall Horan (21)  prekinuo je sa Melissom Whitelaw (21). Popularni pjevač u vezi sa australskim modelom bio je svega tri mjeseca. 

Par se upoznao tijekom turneje u ožujku , a sada su odlučili ostati isključivo prijatelji. Za njihovu je vezu presudna bila udaljenost i nedostatak vremena koje bi proveli zajedno. 

U javnosti su uvijek izgledali kao da su poprilično bliski te kao da se jako dobro zabavljaju. Međutim, to nije bilo dovoljno da njihova ljubav opstane. 

Niall se nakon prekida planira posvetiti isključivo bendu, a za djevojke će biti vremena i kasnije. Unatoč prekidu, on ne očajava i već je viđen kako tulumari u Londonu s Arianom Grande. 

Posjeti joomboos.24sata.hr