Louis Tomlinson završio u zatvoru?!

Ono kada te netko želi fotkati, a ti baš i nisi raspoložen...
Vidi originalni članak

U životima zvijezda, unatoč njihovim željama, ne postoji mjesta za privatnost. To je dokazao i posljednji incident koji se dogodio u zračnoj luci Los Angeles International Airport, a jedan od glavnih aktera bio je Louis Tomlinson!

Naime, na spomenutu luku Louis je sletio u društvu djevojke Eleanor Calder, a tamo su ga (potpuno očekivano) dočekali brojni paparazzi fotografi što se One Direction zvijezde nije osobito svidjelo pa je na kraju završio i u policijskoj postaji! 

Kako stoji u izvještaju policije, Louis se nalazio u odjeljku gdje se čeka prtljaga, kada su ga fotografi okružili, a on je navodno odgurnuo jednog od njih koji je pao i ozlijedio se. Zbog svega toga pozvana je i policija te su oni odlučili privesti i Louisa.

- Paparazzi su ga provocirali i izazvali sukob s Louisom na aerodromu - naveo je njegov odvjetnik Martin Singer u izjavio te je doda kako su tijekom prepirke tri fotografa napala čak i Louisovu djevojku te je joj je on samo pokušavao pomoći.

Kako piše People, sve se dogodilo u petak navečer, a Louis je već rano ujutro pušten iz policijske postaje, a kako će se stvari dalje odvijati saznat ćemo 29. ožujka kada se mora javiti sudu. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr