Lukas Kuić rasplakao Alku: 'Moćno si ovo otpjevao'!

Ovoga puta je žiri iznenadio natjecatelje
Vidi originalni članak

Kako se natjecanje bliži kraju, sve je teže eliminirati nekog iz natjecanja. To je komentirala i Alka Vuica, nakon što ju je po drugi put do suza dirnuo nastup jednog zvjezdana: ''U ovoj fazi natjecanja je jako teško odlučivati o tome tko od dvoje natjecatelja bolje pjeva. Tu se više ne radi o tome tko zna pjevati, jer svi znaju! Radi se o trenutku, izboru pjesme i emociji koju će kod nas izazvati'', dodavši suznih očiju, ''Predivno, tako me dirnulo''!

'Ti si izmislio svoj vlastiti stil otvaranja usta kod pjevanja, a proizvodiš ton kao da pjevaju tri odrasla muškarca. Odličan si bio, moćno si otpjevao ovu pjesmu', komentirala je Vanna, a Luka Nižetić dodao: 'Kod tebe mi se jako dopala ta izbalansiranost oktave, vrlo kompaktno i vrlo zrelo. Za tvoje godine - čudo'.

Da je sve teže izabrati, dokazuje i iznenađenje žirija, pa je tako u sljedeću, treću fazu natjecanja, prošlo sedmero natjecatelja– Lukas Kuić, Borna Kurolt, Dario Vilić, Nika Uzelac, Rafael santaleza, Karla Forjan i Ela Jerković.

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr