Luke Perry: Njegova Riverdale obitelj se oprašta s njim

kolesprouse/Instagram
Tužna i iznenadna smrt Lukea Perryja pogodila je ljude diljem svijeta, a pogotovo glumčeve najbliže i kolege sa seta
Vidi originalni članak

Nažalost, glumac je u nedjelju doživio moždani udar te je jučer preminuo u 52. godini života, okružen voljenim ljudima. Luke Perry bio je popularni američki glumac koji se za slavu trebao pomučiti. Tako je prije glumačke karijere imao više poslova, a sve kako bi uspio platiti tečaj glume kako bi nas posljednjih 35 godina mogao oduševljavati svojim ulogama. 

Godine 1982. pojavio se u neobjavljenom dijelu serije znanstvene fantastike 'Voyagers', a godine 1990. utjelovio je Dylan McKaya - svoju najpoznatiju ulogu - u TV seriji 'Beverly Hills 90210'. 

Perry je konačno pronašao stabilnost u svojoj karijeri. Debitirao je na velikom platnu godinu dana kasnije u filmu 'Scorchers'. Od tada je oživio širok spektar likova, uključujući Olivera Pikea u 'Buffy the Vampire Slayer', Billyja Mastersona u 'Petom elementu', a posljednja uloga bila mu je ona Freda Andrewsa u misterioznoj drami 'Riverdale', piše TheFamousPeople.

Riverdale staje sa snimanjem 

Ekipa Riverdaila:  izvršni producenti emisije Greg Berlanti, Sarah Schechter, Roberto Aguirre-Sacasa i Jon Goldwater, zajedno s WBTV-jem i The CW-jem, objavili su koliko je Perry značio za sve njih i opisali su ga kao ljubaznog, brižnog i pristupačnog čovjeka, piše Bustle

U ovom trenutku nije jasno kako će se Riverdale odlučiti što s Perryjevom smrti u seriju, ali za sada, svi koji su uključeni u produkciju serije uzimaju malo vremena da se nose s tugom te prestaju sa snimanjm na neko vrijeme. Jedno je sigurno - Riverdale neće biti isti bez njega.

Evo nekoliko činjenica o Perryju koje možda niste znali:

1. Luke Perry u početku nije želio glumiti Dylana u Beverly Hillsu

Perry je u početku trebao imati ulogu Stevea, navodi IMDB. Uloga bezbrižnog, pomalo razmaženog i naslovnog lika na kraju je otišla Ianu Zieringu, ali Perryja su pozvali na audiciju za ulogu koja je bila potpuna suprotnost. Perryjev lik Dylan uskoro je prešao iz uloge koja se trebala zadržati samo nekoliko epizoda u jedan od središnjih likova u emisiji, piše Inquisitr.

2. Perry je bio i vatrogasac

Poput mnogih glumaca koji čekaju na svoje 'veliko probijanje', Perry je radio neobične poslove kako bi se izdržavao prije nego što je dobio svoju ulogu. Glumac je tako radio kao građevinski radnik, ali i kao vatrogasac čime bi se vjerojatno i nastavio baviti da nije postao glumac.

3. Proglašen najvećim zavodnikom u srednjoj školi

Rođen u Mansfieldu, Ohio, Perryjev srednje zapadni odgoj možda je prvi izvor inspiracije za ulogu koja će ga na kraju katapultirati u slavu. Perryjev razred ga je 1984. godine izglasao za 'najvećeg zavodnika', što je najvjerojatnije zbog njegovog šarma i upečatljivog izgleda. 

4. Nazvao svoju svinju po rock legendi

Glumac je kao mali za kućnog ljubimca imao svinju kojeg je nazvao Jerry Lee, Jerry Lee Lewisu - po rock zvijedi 50 - ih godina. Kasnije je imao još mnogo životinja kojue je nazvao po svojim idolima.

5. Prvenstveno obiteljski čovjek

Dok je većinu svog života bio u središtu pozornosti, Perryj je najsretnije trenutke proveo s ljudima koje je najviše volio. Živio je u Los Angelesu i Vanleeru, u Tennesseeju, i jednom je izjavio kako svoje slobodno vrijeme najviše voli potrošiti na kuhanje za svoju djecu i obitelj, iako je bio otvoren za nove aktivnosti. - Putujem na četiri kotača u svom kamionetu. Također volim loviti, kuhati, raditi stvari oko kuće “, rekao je. 'Čak sam neko vrijeme i studirao mačevanje.'

Počivao u miru!

Posjeti joomboos.24sata.hr