Magdalena Bogić: U slobodno vrijeme gledam ljubavne filmove i plačem

Facebook
Četiri "da" i neviđena energija već na samom početku natjecanja dali su naslutiti da će ova mlada dama daleko dogurati
Vidi originalni članak

Uvijek nasmiješena Magdalena Bogić (16) već je prvim nastupom osvojila žiri. Energija koju posjeduje i način na koji vlada scenom bili su presudni. 

Ova simpatična gimnazijalka rođena je u Njemačkoj, gdje je i živjela prve dvije godine života. Nakon toga s obitelji se preselila u Jajce. Glazbom se bavi već 11 godina, a s prijateljicam je čak i osnovala bend. Iako nikada nije išla u glazbenu školu, još kao mala se zatvarala u sobu i satima neumorno pjevala. 

Jako je povezana s roditeljima i bratom, te s njima dijeli svoje dobre i loše dane. Stoga ne čudi što su joj upravo oni najveća potpora kroz cijeli X Factor.

- Moji roditelji su preponosni na mene i moj uspjeh. A za mog tatu sam uvijek najbolja, kako on to uvijek kaže: "Ti si kćerko tatin sin!" - priča Magdalena. 

Iako za sebe voli reći da je obična i mirna djevojka, kad pjeva jednostavno izgubi kontrolu.

- Toliko sam u glazbi i pjesmi koju pjevam, da jednostavno izgubim orijentaciju i tlo pod nogama - objašnjava talentirana pjevačica. 

U natjecanje se prijavila kako bi od žirija čula ima li uopće talenta ili ne, ali toliko pozitivnih komentara ni u najluđim snovima nije očekivala. Osim toga, iznenadila ju je medijska pažnja koja je jednostavno eksplodirala nakon njezinog prvog nastupa.

Osim vokalnim sposobnostima, Magi je tijekom natjecanja privlačila pažnju i navodnom vezom sa bivšim kandidatom Ilijom Mihajlovićem (16). Ipak, njihova ljubav nikada nije službeno potvrđena.

Osim u glazbu, Magdalena je zaljubljena i u sport. Već šest godina bavi se odbojkom, a nastupala je i za reprezentaciju. Nakon srednje škole, planira upisati Kineziološki fakultet i na taj način cijeli život ostati u sportu.

Iako je do super finala ostalo svega nekoliko dana, ne osjeća tremu.

- Pjevati u Areni i vidjeti sve te ljude stvara u meni neopisiv osjećaj. Sretna sam što imam ovoliku podršku svojih sugrađana. Kada god dođu moji navijači iz Jajca, svima im se radujem jer svojom pojavom prenose neku pozitivnu energiju na mene i hvala im na tome - rekla je Magdalena.

Osim glazbe i sporta ima još jedan zanimljiv hobi. 

- U slobodno vrijeme uglavnom gledam ljubavne filmove i plačem - zaključila je simpatična (i očito emotivna) Magdalena. :)

Ipak, mi joj želimo puno sreće i što manje suza! :) 

Posjeti joomboos.24sata.hr