Magic Leon opet prankao ljude: 'Podmetnuli ste mi nogu?'

screenshot/youtube
JoomBoosov youtuber i poznati 'prankster' Magic Leon još je jednom nasmijao i zeznuo prolaznike u Zagrebu. Glumio je da se spotiče preko nevidljive prepreke ispred njih i potpuno ih zbunio.
Vidi originalni članak

"Oprostite, jeste li mi vi to podmetnuli nogu? Preko nečega sam se spotaknuo", upitao je Leon prolaznicu koja je sjedila na klupi na zagrebačkom Zrinjevcu, a ona se samo nasmijala i zbunjeno mu odgovorila da ne zna o čemu se radi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Leon je u svom najnovijem pranku imao i dva pomagača, zaručnicu Moniku te JoomBoosovog producenta Pavla. Nakon što bi se on 'spotaknuo' preko nevidljive prepreke ispred ljudi koji su sjedili na klupi, Monika i Pavle prošli bi istim putem i također glumili da su se spotaknuli.

Neke su Zagrepčane toliko zbunili da su i sami morali provjeriti o čemu se radi. Jedna je djevojka ustala s klupe i počela tražiti prepreku preko koje se Leon i pomagači spotiču. Naravno, nije ništa našla pa se samo nastavila smijati. 

Naišao na ženu koju je već zeznuo u jednom videu

Leon je naišao i na ženu koju je već zeznuo u jednom svom pranku.

"Ja ne mogu vjerovati. Koja je vjerojatnost da naiđeš baš na mene", rekla mu je žena i zatim doslovno pobjegla.

Kako su ostali prolaznici reagirali i kako im je Leon objasnio svoj prank, pogledajte u novom videu na JoomBoos YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr