Manikura jeseni: Volimo sjajne, bijele nokte

kyliejenner@instagram/
Ove smo se godine od trendova u manikuri imali prilike nagledati svega i svačega. Od fluorescentnih boja do likova iz crtića na noktima no čini se kako je jedan trend istinski zaživio među slavnim curama
Vidi originalni članak

Premda je jesen i očekivali bismo više jesenskih boja na noktima, portal EliteDaily prenosi kako je ove sezone na noktima popularno imati što sjajnije i svjetlije nijanse.

Neonsko bijelu bismo prije svrstali u ljetno godišnje doba i takvu boju na noktima viđali na curama na plaži ili u noćnom provodu, no čini se kako su se uvriježena pravila o bojama promijenila kako u modi tako i u manikuri.

Na nedavno održanoj dodjeli MTV-ovih nagrada, zvijezde su pokazale kako je bijela boja apsolutni hit, a svoje su nokte sredile u skladu s odjevnim kombinacijama.

Najviše pozornosti su plijenile Kylie Jenner i Blake Lively. Naime, Kylie je za svečanu dodjelu odabrala bijelu haljinu na preklop, krojenu poput sakoa dok se Blake odlučila za potpuno bijelo žensko odijelo sa srebrnim detaljima na ovratniku sakoa. Za potpuno srebrnu haljinu se odlučila Ariana Grande, a zajedničko ovim slavnim curama bili su upravo nokti-bijeli, sjajni, jednostavni, a opet upečatljivi.

Ne čudi zašto su bijeli nokti postali toliko česti i popularni među zvijezdama.

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Posjeti joomboos.24sata.hr