Battifiaca: 'Gestikulacija mi je bila hibrid Eminema i Miše'

Sara Gomez Dubois
Završila je treća epizoda jedanaeste sezone show-a 'Zvijezde pjevaju' u kojem su se kandidati suočili s hip-hop žanrom te mjuziklom
Vidi originalni članak

Današnju, treću epizodu zabavne emisije 'Zvijezde pjevaju' napustili su Goran Grgić i Ivana Kindl, koji su otpjevali pjesmu 'Noćas ću draga tebi šaptat nježne riječi' iz filma 'Tko pjeva zlo ne misli' Usprkos dovođenju emocija na pozornicu, žiri im nije bio naklonjen.

- Sve skupa je meni bilo simpatično - pokušao ih je razvedriti član žirija Marko Tolja.

Epizodu su.otvorili književnica Ivana Šojat i pjevač Goran Bošković s pjesmom 'Sve dođe na svoje' iz filma Dnevnik Velikog Perice. Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja brzo su repali na talijanskom jeziku, čime se oduševila Danijela Martinović.

- Nisam ni slutila da ćete se ovako dobro snaći u jednoj ovakvoj pjesmi s toliko teksta. Ostala sam bez teksta. Totalno ste me izuli iz mojih štiklica - pohvalila ih je Danijela.

 

Mario Lipovšek Battifiaca, član ovogodišnjeg žirija te ujedno i pobjednik prethodne desete sezone nasmijao je publiku svojom opaskom upućenoj influenceru Marcu Cuccurinu i Miji Negovetić koji su izveli pjesmu 'Love The Way You Lie' Rihanne i Eminema.

-  U ovom žanru treba malo više ljutnje, bijesa. Gestikulacija mi je bila hibrid Eminema i Miše Kovača na trenutak - zezao ih je Mario.

TV voditeljica Mila Horvat i pjevačica Lara Antić Prskalo otpjevale su pjesmu Romantika grupe Elemental kojim su zaslužile pohvale žirija.

Novinarka Matea Šeparović i Bojan Jambrošić bili su pravi hip-hoperi, izvevši pjesmu 'Gangsta's Paradise' pjevača Coolija. Glumac Domagoj Janković i pjevač Alen Đuras otpjevali su pjesmu 'The Bare Necessities' iz 'Knjige o džungli' i vratili nas u djetinjstvo.

Pritom su se i dobro zabavili! Treća epizoda pojačala je osjećaj nostalgije za vremenima koja su iza nas, ali nas i oduševila pjevačkim sposobnostima ovogodišnjih kandidata. Prema trenutačnom stanju ljestvice, Mila i Lara nalaze se na prvom mjestu, dok su na začelju Ivana i Goran.

 

Posjeti joomboos.24sata.hr