Marko Vuletić stiže u drugu epizodu 'Pidžama Talksa'

Luka Stanzl/Pixsell
Marko se vraća na JoomBoos YouTube prvi puta nakon tri godine, a prisjetio se i Brune kojeg je glumio u poznatoj JoomBoosovoj seriji 'Isti san'
Vidi originalni članak

U drugoj epizodi prvog talk showa iz kreveta - Pidžama Talks - gost JoomBoosovki Petri Dimić bit će poznati youtuber, Marko Vuletić.

Prvi puta nakon tri godine Marko se vraća na JoomBoos YouTube kanal, a sa svojom kolegicom, ali i dobrom prijateljicom, Petrom, protrest će razne teme iz svog života o kojima mnogi njegovi fanovi žele znati više.

Tko ga je inspirirao da se počne baviti YouTubeom, kako su izgledali počeci njegove karijere, koliko su mu zdravstveni problemi sa srcem utjecali na karijeru, ali i na privatni život te je li u vezi ili i dalje solira - na sva ova i još brojna druga zanimljiva pitanja Marko će odgovoriti u drugoj epizodi 'Pidžama Talksa' ovog petka u 12:00 sati.

Marko će odgovoriti na sva pitanja koja vas zanimaju, ali će se prisjetiti i Brune, sramežljivog dečka kojega je glumio u poznatoj JoomBoosovoj seriji 'Isti san'. Kakav bi savjet danas dao Bruni? Što bi mu poručio da ga upozna? Sve to, pa i je li upoznao Đurđu iz 'Bibinog svijeta' koju često ubacuje u svoja videa, saznajte u petak. Pratite JoomBoos kanal i saznajte kako je izgledao Markov povratak na naš YouTube!

POGLEDAJTE 'PIDŽAMA TALKS' S FRANOM:

Posjeti joomboos.24sata.hr