Matteo pobijedio! Evo s kim ce odmjeriti snage u finalu!

Nova TV
Samo jedno od njih postat će kralj ili kraljica transformacija...
Vidi originalni članak

Matteo Cetinski pobijedio je u predfinalnoj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Transformirao se u Gorana Bareta i izveo veliki hit ”Teške boje”, a svojom je i više nego zasluženom pobjedom osigurao ulaz u finale!

Uz Mattea u finale su ušli Damir Kedžo, Lana Jurčević i Ana Maras Harmander! Ova će se četvorka sljedeće nedjelje boriti za laskavu titulu kralja ili kraljice transformacija.

Matteo je potpuno ušao u lik, a njegova je izvedba sve oduševila. Pokreti, glas, scenska izvedba, nevjerojatna maska i fizička sličnost – imali smo osjećaj kao da je na pozornici pravi Goran Bare!
Kao i svaki put do sada pobjednik emisije ”Tvoje lice zvuči poznato” ima pravo donirati udrugu po izboru, a on se odlučio na udrugu ”Pčelice” iz Gospića kojoj će Nova TV u njegovo ime donirati 10 000 kuna.

Gostujući član žirija, Mario Petreković, dao je komentar u svom stilu: ”Fenomenalno! Svi vole more samo Goran bare. Bravo Gorane!”. Rekao je kako su obojica radili puno na ovoj transformaciji i da mu se sviđa izvedba.

Sljedeću nedjelju doznajemo tko je pobjednik showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr