Meghan će se, nakon Megxita, pojaviti na Met Gali?

sussexroyal/instagram
Ovogodišnja tema Met Gale je 'About Time: Fashion and Duration', a s obzirom da je Meghan bila članica kraljevske obitelji bit će zanimljivo vidjeti kako spaja prošlost i budućnost. Naravno, ako prihvati pozivnicu...
Vidi originalni članak

Prije udaje za britanskog princa, Meghan Markle bila je poznata glumica, kao što već svi znate. Ostavila je glumu iza sebe i postala vojvotkinjom, no sad, nakon odlaska s dužnosti i iz Velike Britanije s princem Harryjem i sinčićem, kako se šuška, Meghan bi ponovno mogla zablistati pod svijetlima reflektora.

Šuška se, šuška da bi se ove godine mogla pojaviti na Met Gali, elitnom događaju za koji malo tko dobije pozivnicu, javlja Her. 

Pozivnica je već uručena

Kako piše Sun, organizatori su joj već uručili pozivnicu, a navodno bi na događaj trebala ići u pratnji urednika Voguea, Edwarda Enninfula. Prema informaciji dobivenoj od osobe bliske bivšoj glumici, Meghan je bila među prvima na listi 'onih koje se obavezno zove', a njezin pratitelj Edward uzbuđen je jer će pratiti Meghan na Met Galu.

Tema Met Gale

Ovogodišnja Met Gala održat će se 4. svibnja, a kao i svake godine ima svoju temu. Ovogodišnja je 'About Time: Fashion and Duration'. Organizatori su zamolili celebrityje da se obuku u skladu s temom i to u odjeću koja će asocirati na određeni vremenski period, odnosno spojiti prošlost, sadašnjost i budućnost.  Događaj će voditi tri Hollywoodske dive: Emma Stone, Meryl Streep i Lin-Manuel Miranda.

Jedva čekamo vidjeti što će Markle odjenuti, ako se odazove pozivu, ali i kako će izgledati brojne druge zvijezde koje će se ondje pojaviti.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr