Mendes otkrio svoj najveći strah i priznao: Patim zbog jedne djevojke!

Facebook/Shawn Mendes
Koji su njegovi planovi, ima li djevojku i je li zaljubljen te čega se najviše boji? Sve to i puno više pjevač je otkrio u iskrenom intervju...
Vidi originalni članak

Iako se čini kao da je Shawn Mendes (18) oduvijek na glazbenoj pozornici, prošlo je tek tri godine od kad je privukao pažnju javnosti i gotovo istog trena postao slavan. No, on je uvjeren kako je dobar postao tek nedavno!
- Mislim da nisam bio dovoljno dobar do prošle godine - otkrio je Mendes u velikom intervju za Billboard u kojem je otkrivo sve pikanterije iz svog privatnog života.

Koji su njegovi planovi, ima li djevojku i čega se najviše boji, samo su neke od tema o kojima je iskreno progovorio.

O njegovoj popularnosti dovoljno govori i podatak da se Shawnov debitantski singl 'Life of the Party' prodao se u gotovo 150 000 primjeraka u svega tjedan dana, a njegov prvi album,'Handwritten', uvjerljivo je zauzeo prvo mjesto na Billboardovoj top listi 200 najslušanijih albuma! 

Inače, ovaj simpatični pjevač je i veliki emotivac pa je priznao kako kada izgubi glasredovito plače jer svoj posao shvaća vrlo ozbiljno i zna da ga u takvim situacijama ne može obavljati dovoljno dobro. 

Ulaznice za koncert rasprodale su se u svega 5 minuta, a unatoč svemu tome Shawn se ne smatra velikom zvijezdom. 
- Uvijek sam uzrujan jer ne radim stvari onliko dobro koliko mislim da mogu. Danas ako zezneš, to će vidjeti milijuni. Puno je toga na cijeni danas. Zato sam stalno jako oprezan i bojim se da ću nešto zeznut, pa sam svakodnevno pod stresom - priznao je pjevač.

Iako ga cure gotovo opsjedaju, on još uvijek misli da nije spreman za vezu.
- Kad budem osjećao za curu ono što osjećam za glazbu, znat ću da je posebna. Ne treba mi status sex simbola. To i nije neka čast ako nisi zaljubljen u curu koja te naziva sex simbolom - ispričao je i dodao kako je pjesma 'Patience' posvećena jednoj starijoj curi s kojom je bio vrlo kratko, a onda se prestrašio činjenice da je mlađi od nje. Upravo za njom još uvijek pomalo pati...

Priznao je i koji je njegov najveći strah.

- Ljudi znaju za mene, ali me ne poznaju istinski. Ne mogu biti najbolji prijatelj sa cijelim svijetom, ne mogu se zaljubiti u svaku djevojku, ne mogu biti očinska figura ili stariji brat svakoj osobi, ali istovremeno mrzim biti sam. Samo želim nekog pored da me izvuče iz moje glave i oslobodi teških misli. Upravo je to moj najveći strah, da ću ostati sam... - zaključio je na kraju intervjua.

Njegov novi album 'Illuminate' izlazi uskoro, točnije 23. rujna, a predstavit će ga najvećim koncertom u karijeri u Madison Square Gardenu u New Yorku 10. rujna. 

No, dok čekate najnoviji album, možete poslušati novu pjesmu koju je Shawn predstavio prije svega nekoliko sati. Već na prvo slušanje će vas oduševiti, a vjerujemo da će vrlo brzo postati i pravi hit: 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr