Mila i Ashton: Počeli smo kao prijatelji s povlasticama

Pinterest
Luda i preslatka ljubavna priča poznatog para zaludila je mnoge.
Vidi originalni članak

Jedan od najslađih parova u Hollywoodu, Mila Kunis i Ashton Kutcher upoznali su se na snimanju popularne serije 'Lude sedamdesete' u kojoj su glumili zaljubljeni tinejdžerski par, piše Huffingtonpost.com. 

Kada je Mila dobila ulogu preslatke Jackie Burkhart, imala je samo 14 godina. To nisu znali ni tadašnji producenti i redatelji, jer je na audicija Mila rekla kako ima, ni više ni manje, nego 18 godina. A oni su povjerovali!

Upravo je tako dobila i ulogu u ovoj seriji. 

A Ashton Kutcher, u ulozi Michaela Kelsa, bio je i Milin prvi poljubac. 

via GIPHY

Ipak, nakon snimanja serije, svatko je otišao na svoju stranu. Tako je Mila bila u dugogodišnjoj vezi s glumcem Macaulay Culkinom, dok je Ashton bio također s glumicom Demi Moore

- Kad smo se ljubili u seriji nije postojalo nikakve napetosti ni leptirića. Jednostavno smo to odradili - ispričala je Mila. 

Stvari su se promijenile 2012. godine kada su se ponovno sreli. 

- Sreli smo se na dodjeli nagrada. Stajala sam iza pozornice, kada sam ugledala prezgodnog frajera. Odmah sam pomislila kako takav stav može imati samo gospodin. A onda sam vidjela da je to Ashton. Odmjerila sam ga od glave do pete, a na kraju se ispostavilo da je to on - prisjetila se Mila. 

Ashton je jednom prilikom ispričao kako su na početku veze Mila i on bili isključivo prijatelji s povlasticama. 

- ”Ti nisi spreman za ovu vezu”  rekla mi je Mila - te nastavio:

- Bilo je to jako smiješno s obzirom da sam u to vrijeme završio sa snimanjem filma No Strings Attacheda Mila sa snimanjem filma Friends With BenefitsŽivjeli smo stvarne živote napisane u scenariju. 

No, Mili je u jednom trenutku bilo dosta i odlučila je otići iz takvog odnosa. 

- Došla sam i rekla mu: Previše mi je stalo do tebe. Otići ću dok sve nije postalo previše - prisjetila se Mila. No, čini se kako je Ashton nije pustio da otiđe jer je par u sretnom braku zadnje tri godine. Zapravo, došao joj je na vrata sljedeći dan i pozvao ju da se useli k njemu. 

Mila i Ashton zaručili su se 2014. godine, oženili 2015., te zajedno imaju dvogodišnju curicu Wyatt Isabelle i šestogodišnjeg sina Dimitrija. 

SLIKAJ SE S TETOVAŽAMA IZ VIDEOSTAR MAGAZINA I OSVOJI JOOMBOOS ŠALICU! Odaberi tetovažu po svojem ukusu, fotkaj se i sliku objavi na Instagram s hashtagom #videostarmagazin. SRETNO!

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima te super poklone - originalne tetovaže kakve imaju naši YouTuberi.

Posjeti joomboos.24sata.hr