Mila sanjala svadbu s Reneom: 'Imala sam takvu noćnu moru'

24sataVideo
U novoj epizodi 'Eksperimenta', Rene i Mila doživjeli su najveće iznenađenje do sada. Mila je sanjala da su u braku - no možda to zapravo i nije bio san...
Vidi originalni članak

Ajme meni! Strašno sam sanjala. Imala sam takvu noćnu moru da ju ni Malnar ne bi smislio - rekla je Mila Elegović Reneu Bitorajcu kada se ujutro probudila 'ošamućena'. Nije mogla doći sebi zbog toga što je sanjala.

POGLEDAJTE PETU EPIZODU 'EKSPERIMENTA':

U serijalu 'Eksperiment', Rene Bitorajac i Mila Elegović našli su se u nesvakidašnjem Vladinom socijalnom projektu čiji je cilj psihološka analiza zajedničkog života nekompatibilnog muško-ženskog para. Moraju izdržati godinu dana u istom stanu i onda svatko od njih dobiva 100.000 kuna. No, to nije nimalo lako, s obzirom na to da se radi o dvoje ljudi s potpuno različitim interesima i stavovima.

Upravo zato što su njih dvoje nekompatibilni par koji se stalno svađa, Milin san bio je još čudniji, odnosno pretvorio se u noćnu moru.

Sanjala je kako se udala za Renea. U vjenčanici i odijelo išetali su iz Mimare, vozili se na motoru, kosa joj je vijorila u kabrioletu, a u snu je doživjela i 'pripreme za vruću scenu iz kreveta'. Kada je san prepričala Reneu, od muke se ispovraćao.

POGLEDAJTE ČETVRTU EPIZODU 'EKSPERIMENTA':

"Dosta, ženo Božja. Ti radiš sve kaj je u tvojoj moći da bih ja odustao od ovog 'Eksperimenta'. Pa rekli su nam da moramo živjeti zajedno, a ne gaditi život zajedno", rekao je Rene, a Mila mu je odmah uzvratila:

"Kaj misliš kako je meni? Ja sam to morala dva puta proživjeti - prvi puta kada sam to sanjala, a drugi puta sada kada sam ti to prepričala", rekla mu je.

No, zapletima i šokovima u ovoj epizodu nije bilo kraja. U posljednjoj sceni, Rene se budi i shvaća da je sve ovo bio san, ali dočeka ga iznenađenje - u krevetu kraj njega leži Mila.

Što se sve događalo, jesu li njih dvoje sada u braku i zašto su spavali zajedno, saznajte u novim epizodama 'Eksperimenta'.

Serijal 'Eksperiment' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na Videoteci, službenom YouTube kanalu 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Posjeti joomboos.24sata.hr