Mili dolazi na veliko finale Rap Campa!

privatna arhiva, Canva
Napokon vam otkrivamo ime posebnog gosta iznenađenja koji dolazi na veliko finale i završni party Rap Campa u Opera klubu.
Vidi originalni članak

Na veliko finale Rap Campu u Opera klubu 15. prosinca stiže nam i poznati regionalni reper Marko Milivojev Mili! 

Hitovi od 70 milijuna pregleda

Mili se proslavio hitovima 'Loca' i 'Grmi' koji su na YouTubeu dosad skupili više od 70 milijuna pregleda, a glazbom se bavi od 2017. godine. 

Duet s Cobyjem

Na Instagramu ovog popularnog glazbenika prati gotovo 150 tisuća ljudi, a osim samostalnih hitova, snimio je i pjesmu 'Južni Vetar Gas' u suradnji s popularnim Cobyjem.

Osim glazbe, bavi se i glumom. Glumio je u zanimljivoj kriminalističkoj seriji 'Grupa', koja obrađuje borbe klanova, mafije i policije, prateći tri grupe; policajce, kriminalce i tinejdžere. Mili u seriji glumi Stanislava, momka s Dorćola.

Slušajte ga uživo

Popularnog Milija moći ćete ekskluzivno slušati u Zagrebu, na velikom finalu Rap Campa, a uz njega na ovom najluđem partyju u gradu nastupaju i: Marin Ivanović Stoka, Fil Tilen te finalisti Rap Camp showa. 

Osim popularnih repera, na finale dolaze i JoomBoosovi youtuberi, a ulaznice možete nabaviti putem Entrija. Požurite po svoj primjerak ako još niste!

Posjeti joomboos.24sata.hr