Milijunašica: Lady Gaga se kupa u novcu

lady gaga / instagram
Slavna pjevačica još se više obogatila novim filmom Zvijezda je rođena
Vidi originalni članak

Lady Gaga je bogata, a ovdje ćeš saznati koliko novca ova glazbena diva zapravo ima.

Malo je reći da ćeš se onesvijestiti kad vidiš o kolikim brojkama je riječ.

Naime, Lady Gaga trenutno vrijedi 300 milijuna dolara, prenosi Cosmopolitan. Da, dobro si pročitao, Gaga ima toliko love.

Nije ni čudo, s obzirom na sve legendarne hitove i albume koje je izbacila. 

Gagin najnoviji projekt bio je film Zvijezda je rođena, a ranije se pojavila i u popularnoj seriji American Horror Story. 

Naime, Zvijezda je rođena je imao poprilično mali budžet s obzirom na holivudske standarde - samo 36 milijuna dolara, pa nije previše zaradila na njemu. 

Najviše uspjeha donosi joj glazba. Gaga je prodala digitalne singlove u vrijednosti od 61 milijun dolara, a ni prodaja njezinih albuma ne kaska. Čak milijun kopija albuma Born this way prodana je u prvom tjednu nakon što ga je izdala. 

Gaga je puno novca zaradila i na svojim turnejama. Njezin Monster Ball Tour donio joj je vrtoglavih 227,4 milijuna dolara, a to je samo jedna turneja od njih šest. 

Osim toga, poznata diva zarađuje i na prodaji svojih parfema i suvenira, a njezin parfem Fame zaradio joj je milijardu dolara diljem svijeta. 

Prvu knjigu hrvatskog youtubera TheSikrt "Gola istina: Bez cenzure", u kojoj otkriva sve tajne o svom životu i pismo tajne obožavateljice, možete kupiti na svim Tisak prodajnim mjestima, u Tisak Media Centrima i na Žutom Kliku po cijeni od 69,90 kuna. 

Posjeti joomboos.24sata.hr