Mirsad izjavio Petri: 'Htio bi s tobom imati puno djece!'

Luka Stanzl/Pixsell
Svojim urnebesnim skečevima uveseljava više od pola milijuna obožavatelja na TikToku, cijela njegova priča krenula je legendarnim 'Vinesima iz komšiluka', a danas ga gledamo u 'Pidžama talks'
Vidi originalni članak

U novoj epizodi 'Pidžama Talksa' Saamo Petraa je ugostila popularnog TikTokera Mirsada Kadića. Mirsad se Petri pridružio u simpatičnoj pidžami tematski napravljenoj prema Super Mariju. S youtubericom i kolegicom tiktokericom je razgovarao doslovno o svemu, svojim počecima, kako je upoznao Petru i 

"Upoznao sam te na Videostaru i mislim si što je ovo? Mislim svi znamo da ljudi misle da si umišljena, ali onda sam te upoznao i sprijateljili smo se. Stoga, nikad ne osuđuj knjigu prema koricama", priznao je Mirsad kako je stekao krivi prvi dojam o Petri.

Ovdje pogledajte video:

Mirsad je Petri ispričao kako je počeo uopće snimati videa, a sve je krenulo iz šale s bratom. Dvojac je već snimao svoje urnebesne anegdote, a kasnije su odlučili krenuti snimati videa i objavljivati ih na Facebooku. Svoja videa su objavljivali pod imenom 'Vines iz komšiluka'. Brat mu je kasnije krenuo drugim putem, a Mirsad se posvetio TikTok karijeri.

Dotakao se i sudjelovanja u Videostaru, Joomboosovom showu u kojem se natjecao u timu LayZ-ija. Tad je pjevao i disstrack o Petri, koji joj je otpjevao i u ovom videu:

"Joj, Petra Petrice, ubrat ću ti cvjetiće. Volio bih s tobom imati puno male dječice. Jesam li nešto lagao možda? Htio bi s tobom imati bataljun djece", rekao je Mirsad i nasmijao Petru.

O čemu su još Petra i Mirsad razgovarali, pogledajte ovdje!

 

Posjeti joomboos.24sata.hr