'Moja prva Potjera? Bio sam mlad, zgodan i puno deblji'

screenshot/youtube/HRT/Luka Stanzl/Pixsell
Svakog tjedna na YouTube kanalu 24sata zvijezde se prisjećaju svojih prvih videa. Tako se kvizaš i influencer Dean Kotiga posramio svojih gafova u kvizu...
Vidi originalni članak

"Nastavit ću snimati svoje informativno-edukativne storyje i u 2020. jer je publika prepoznala pravi sadržaj. Ubacit ću više liveova i nastaviti biti svoj", rekao je Dean Kotiga. 

Poznati kvizaš i lovac “Potjere” odlučio je proširiti karijeru pa je prošle godine otvorio profil na Instagramu. Tad je krenula njegova dominacija, no ne onakva na kakvu smo navikli kod takozvanih influencera. Kotigu nije briga za pravopis, nije ga briga ni kako je ispao na fotografiji, a najmanje što će drugi reći. “Odlična fora” sintagma je koju je masovno popularizirao među svojim, kako ih naziva, “sljedbenicima”, a trenutačno ih je 38.000!

POGLEDAJTE KOTIGINU REAKCIJU NA PRVU 'POTJERU':

"Konkurencijom smatram Eciju Ivušić i Sonju Kovač. Donedavno je u tu skupinu pripadala i Renata Sopek, no postala je moj ‘sljedbenik’", rekao je u intervjuu “24 pitanja” koja se prikazuju na YouTube kanalu 24sata. Kotiga je prihvatio još jedan naš izazov.

Za novi format na 24sata kanalu snimio je reakciju na svoj prvi nastup u “Potjeri”. Nekoliko kilograma teži, osam godina mlađi, mrka pogleda, bez obaziranja na provokacije bivšeg voditelja Tarika Filipovića, Kotiga je doslovno neprepoznatljiv. 

"Ovo je moja prva ‘Potjera’? Ne sjećam je se, ali mogu reći da sam bio mlad, zgodan i puno deblji", komentirao je. Čudio se svojim pogrešnim odgovorima, a jednog se posebno posramio. 

"Sad znam zašto ste me zvali da na ovo reagiram. Pa rekao sam da čovjek ima osam očnjaka umjesto četiri. Kako sam to mogao pogriješiti", čudio se sam sebi.

Cijeli video pogledajte na 24sata YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr