Možda ste propustili: Nika, Rasta i Leo posjetili Đurđevac

JoomBoos novinar donosi kratak intervju s poznatim triom
Vidi originalni članak

JoomBoos youtuberi Nika, Rasta i Leo održali su meet up u Đurđevcu u sklopu dječjeg dočeka Nove godine. Međutim, ja sam im ukrao malo vremena i pozvao ih na gostovanje u emisiju Podravskog radija kako bismo saznali nešto više o njihovim životima.

Neka od pitanja koja sam im postavio bila su: počeci YouTube svijeta, probijanje do pozicije gdje su sada, odnos prema hejterima, podrška drugih o tome što rade...

Radom i trudom do uspjeha

Vjerujem da mnoge od vas zanima kako doći do mjesta gdje su njih troje trenutno. E pa, njihov odgovor na to pitanje je: radom i trudom!

Tvrde kako su počeci u svemu najteži, pogotovo kad pored sebe imaš ljude i društvo koji te okreću protiv toga što radiš, ali nikad ne smiješ pasti na skeptičnost drugih, jer je najvažnije da radiš ono što ti voliš.

Kako s hejterima?

Ljubomora je taj najveći problem u današnjem društvu, no bez obzira na to youtuberi govore kako se ne smije posustati ni pred hejterima.

Ako vas brine oprema, neka vas prestane brinuti

Za početak bavljenja YouTube-om nije ti potrebna nikakva skupocjena oprema. „Većina mobitela danas ima kvalitetnu kameru, stoga ne vidim razlog za trošenjem velikih svota novaca na ludu opremu, ionako je sadržaj najbitniji“, tvrdi Rasta. I ostatak ekipe se slaže da su volja i mašta najvažniji, jer ako ima toga, ima i šanse za uspjehom.

Podrška su im fanovi

Motivacija u ovakvom poslu itekako je potrebna, a oni je najviše dobivaju od prijatelja i poznanika. Ipak, ona najposebnija motivacija su upravo njihovi fanovi, pretplatnici na njihovim kanalima koji ostavljaju pozitivne komentare i podržavaju njihov sadržaj.

Također, velika su si podrška i međusobo, a kad rade skupa, kažu, najbolje funkcinoniraju. Drugim riječima: 'Kad se male ruke slože, sve se može!'

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

Posjeti joomboos.24sata.hr