Na Dimensions festivalu gostuju najveća svjetska imena

Daniel Kiršić
Na festivalu su bili i JoomBoosovci Sara, TheSikrt i Svenky.
Vidi originalni članak

Osmo izdanje festivala je u punom jeku, a posjetitelji zbog njega u Lijepu Našu dolaze iz cijelog svijeta. Uspomene na Dimensions festivalu kreirat će do sutra kada će se pozdraviti s tvrđavom Punta Christo u Puli.

Festival je počeo u četvrtak na prepunoj pozornici tik do mora uz dobro poznate izvođače, a svemu su svjedočili i JoomBoosovci Sara, TheSikrt i Svenky.

 

Impresivna lokacija, dva stoljeća stara tvrđava broji čak deset pozornica i zavidni popis svjetskih izvođača uz prekrasno vrijeme i party brodove te posjetitelje iz cijelog svijeta još jednom su Pulu stavili na mapu najboljih glazbenih događaja.

Festival su otvorili Hunee, ABOP (live) i Petar Dundov, Octave One, Nina Kraviz, Objekt, Saoirse, Jeff Mills  Mala, Josey Rebelle i Francesco Del Garda koji su nastupali u četvrtak.


U petak su pozornicu preuzeli Steam Down, DJ dvojac Heels & Sous, Jayda G, Hunee kao i Dan Shake, Kiare Scuro, Shanti Celeste, a tu je i Helena Hauff, Object Blue, DJ Nobu, Identified Patient, Vladimir Ivković i Andrew Weatherall.

Večeras će ekipu iz cijelog svijeta zabavljati The Fogsellers, Jan Kinčl & Regis Kattie,  Mr. Scruff, Omar S i Sadar Bahar, Joy Orbison i Josey Rebelle, Afrodeutsche s electro i techno selekcijom, Karen Gwyer live kao i Blawan. Craig Richards i DJ Bone, Dbridge i Sceptical. Burek Crew (Mislav b2b Pytzek), Borut Cvajner, Mimi i DJ Labud iz Ekstrakta, Volster i Ivan Komlinović, Ynez, Roli, Jaša Bužinel i Blažen DJ te Ognjem.

U nedjelju je završnica festivala, a nastupat će Children of Zeus uz Nu Guinea i Dam Funk, a tu je i naš DJ i producent Ilija Rudman, Larry Heard aka Mr. Fingers, Craig Richards i Nicolas Lutz, Gilles Peterson i Mr. Scruff, Courtesy, Call Supera i Hessle Audia trio, kojeg čine Ben UFO, Pangaea i Pearson Sound. Zatim Silvia Kastel, Paula Temple i Solid Blake, OM Unit, Displace i ANT TC1, Omar i YAK te Lawrence Klein, Bebetto, DJ RaDa, Avoi i Marina Karamarko.

 

Velika završnica festivala je sutra, u nedjelju na pozornici uz plažu, a ulaznice su još uvijek dostupne u Entrio sustavima i na prodajnim mjestima. Osim festivalskih, u pretprodaji su dostupne i jednodnevne ulaznice po cijeni od 250 kuna. Ulaznice za pojedine dane moguće je kupiti do ponoći dan prije izabranog dana. Nakon toga, ako ostane ulaznica bit će ih moguće kupiti na blagajni na glavnom festivalskom ulazu u Štinjanu. Ulaz s jednodnevnim ulaznicama vrijedi od podne do 6 ujutro za izabrani dan.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 

Posjeti joomboos.24sata.hr