Na Netflix stiže dokumentarac o J.Lo!

Pixsell
Jedna od najuspješnijih godina u karijeri glumice i pjevačice Jennifer Lopez bila je 2019., pa nam, upravo o toj godini njenog života, stiže dokumentarac
Vidi originalni članak

Čini se kako su Netflixovi dokumentarci o slavnim osobama zaista uzeli maha jer nam uskoro stiže i dokumentarac o glumici i pjevačici Jennifer Lopez, piše Her. Ovaj dokumentarac fokusirat će se na 2019. godinu kada je J.Lo napunila 50 godina i osvojila nagradu 'Zlatni globus' zbog svoje uloge u filmu 'Hustlers'.

Također, 2019. godine, Jennifer je prošetala modnom pistom na Fashion Weeku u Milanu na kojoj je ponovno nosila svoju najpoznatiju zelenu haljinu s dodjele Grammyja 2000. godine. 

U intervjuu za New York Times, Jennifer je rekla da se u 2019. godini 'sve iz područja glazbe, filma i mode, na čemu je radila godinama, počelo ostvarivati'. Također, rekla je da svoj 50. rođendan želi obilježiti svjetskom turnejom.

"Kao ženi mi je važno da održim tu turneju. Da pokažem ljudima da ne moraš 'otpisati' ženu kada dođe do jedne određene točke u životu", ispričala je. 

"Kako život ide, postaješ sve bolja, ali samo ako si otvorena za nova iskustva i osobni rast", poručila je Jennifer. 

S obzirom na to da je dokumentarac tek u izradi, datum njegovog izlaska još nije poznat. Ali, veselimo se i sigurno ćemo ovo gledati na Netflixu! A vi?

 

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Posjeti joomboos.24sata.hr