Najbolji trenutci utakmice Island - Hrvatska

https://www.instagram.com/around_croatia/
Jesi li gledao tekmu jučer? Kakva pobjeda! Ovo su najbolji trenutci sinoćnje tekme i neke od preludih situacija u kojima su se našli naši Vatreni.
Vidi originalni članak

1. Lovren skrivio penal 5 minuta nakon ulaska

2. Pjaca laktom razbio nos Bjarnasonu koji je igrao krvav. Islanđanin je dobio udarac točno u nos pa je ga je liječnička služba morala 'krpati'. Pjaca je na kraju dobio žuti karton.

3. U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena Hrvatsku je spasio Lovre Kalinić koji je najprije u gužvi nogom skinuo udarac protivnika, a onda obranio strašan pokušaj Gunnarsona.

4. Milan Badelj snažno je opalio loptu i zatresao gredu. Ubrzo nakon toga uspio je i zabiti za vodstvo Hrvatske. U 53. minuti je dočekao loptu za koju se na lijevoj strani izborio Pivarić i uspio je poslati prema sredini, Badelj je natrčao i snažno je šutnuo iz voleja, a ona se odbila od pod i završila u mreži.

5. U 90. je minuti pobjedu Hrvatskoj osigurao Ivan Perišić! Nakon Badeljeve asistencije se našao u prilici kakvu nije mogao propustiti, opalio je ljevicom i neobranjivo pospremio loptu u protivničku mrežu.

via GIPHY

 

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna.

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli.

seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi.

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto,zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre.

I ovaj broj JoomBoos magazina dolazi u dvije različite naslovnice, te super poklonom - originalnim tetovažama kakve imaju naši YouTuberi. Izaberi između tetovaže strijele i palme i budi cool ovo ljeto.

Posjeti joomboos.24sata.hr