Napiši priču i osvoji 500 kn! Tema: Nešto totalno neugodno

Tko je kralj ili kraljica horor priče i tko je, samim time, postao JoomBoos novinarem ovog tjedna? Uskoro ćete doznati... Također, otkrit ćemo vam i novu temu, na koju priče možete pisati i slati do sljedećeg petka.
Vidi originalni članak

I ovoga ste nam tjedna na našu adresu slali jako zanimljive i neke prilično zastrašujuće priče. Okej, očekivano, jer je tema ovoga tjedna za sve naše JoomBoos novinare bila 'Nešto kao horor priča'. Pročitali smo tekstove koje ste nam slali i, kao i svakoga tjedna, odabrali jedan koji nam se najviše urezao u pamćenje i najviše nas oduševio. 

Tko je napisao najbolju horor priču?

via GIPHY

Ovoga puta bio je to tekst naše nove JoomBoos novinarke, Anite Marasović, koja je napisala horor priču bez krvi, ubojstava, zombija i vampira, a svejedno nas je uspjela preplašiti. Kako joj je to uspjelo? To ćete doznati sutra, kada njezin tekst objavljujemo na JoomBoos webu kao vikend specijal, a nagrada za ovotjednu najbolju priču Aniti je - 500 kuna!

Nova tema je: 'Nešto totalno neugodno'

Sada, kad smo proglasili pobjednicu, vrijeme je da vam otkrijemo koja je nova tema, je li tako? Tako je. 

Tema za sve buduće JoomBoos novinare i novinarke u novom je tjednu - 'Nešto totalno neugodno'. Od vas ovoga puta tražimo priču o nekom velikom neugodnjaku koji se dogodio vama, osobi koju poznajete ili neugodnjaku koji ste, eto, izmislili. Ključ je u tome da priča bude smiješna, zabavna i da, na humorističan način, prepričate nečiji (ili svoj, ali to nam ne morate otkriti...) veliki blam!

Kako se i ti možeš prijaviti i postati JoomBoos novinar?

Postupak za prijavu je i ovoga puta isti, samo je tema, ponovno, drugačija. Evo kako se možete prijaviti i postati JoomBoos novinar te osvojiti nagradu od 500 kuna, ako baš vaša priča bude najkreativnija:

1. Napišite priču na temu 'Nešto totalno neugodno'

2. Priču nam pošaljite na e-mail adresu: joomboos.novinar@gmail.com

3. Prijave traju do sljedećeg petka, 24. travnja, kada proglašavamo novog JoomBoos novinara koji osvaja 500 kuna

4. Njegovu ili njezinu priču objavljujemo na joomboos.hr portalu sljedeće subote, 25. travnja

Tri, dva, jedan - piši!

Posjeti joomboos.24sata.hr