Napustile su nas Anđeline: 'Teško nam je!'

X Factor Adria
Pjesmu spasa pjevale su Anđeline i Ilija Mihailović, koji je ovaj put uspio izboriti svoj ostanak u showu
Vidi originalni članak

Osjećamo se loše i jako tužno. Žao nam je što smo ispale jer smo svi bili kao jedna velika obitelj i sada ne znamo šta ćemo raditi svakog dana bez te atmosfere. Cijeli projekat nam mnogo znači jer su dvije od nas (Katarina i Monika) napravile prve glazbene korake, dok se Marija koja se već bavi muzikom prvi put okušala kao član grupe. Teško nam je, zavapile su Anđeline koje više nećemo gledati u showu X Factor Adria.

Od njih je bio bolji Ilija Mihailović koji je uz njih pjevao pjesmu spasa i uspio ostati u showu, u kojem se predstavilo i preostalih sedam kandidata koji su također pjevali pjesme Eurovizije.

 

Žiri je ovaj puta opet imao primjedbe na njegovu kilažu.Željko mu je rekao da sada izgleda odlično.

'Ja bih da prestane ova opsesija s kilažom oko tebe' rekao je Massimo dodavši da očekuje vrlo skoro odlične rezultate od njega. Aleksandra mu je rekla da želi da ima tristo kila do kraja ovog showa i da se počne zdravo hrani to budući da je jučer slabo jeo te mu je pozlilo. Što se tiče njegove izvedbe pohvalila ga je i rekla da ostane svoj.

Publika je odlučila. Tako je poslala Anđeline kući, ali vratila Danijelu Večerinović, koju ćemo već iduće nedjelje moći gledati u live nastupima :)

Tonči, koji je bio mentor Anđelina nije mogao sakriti svoje razočaranje.

 - Žao mi je što su ''Anđeline'' ispale, svaki rastanak je emotivan. Eto, ja imam i najbolje kandidate i, ne mogu reći najgore jer tu publika odlučuje, nego one koji ispadnu. Ja im želim svu sreću i što da ne, da se slijedeće godine sve prijave I prođu u takmičenje solo - rekao je.

Posjeti joomboos.24sata.hr